Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek z prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

Siemka, mam 23 lata, od 3 miesiecy spotykam sie z chlopakiem zaczelo miedzy nami robic sie fajnie no i uznalam, ze moze czas na dopelnienie naszego zwiazku. A wiec zaprosilam go do siebie na noc(nocowalismy juz wczesniej u siebie ale tylko przytulanie i lulu) Kupilismy winko byly swiece, wczesnie duzo o tym rozmawialismy pytalam go jakie lubi kobiety w lozku mowil ze zawsze trafial na leniwe i musial sie sam starac, to ja ucieszona bo do takich nie naleze. Ale do rzeczy, piejmy sobie winko rozmawiamy przytulamy sie jest bosko. Zaczynamy sie calowac piescic,jestesmy juz nadzy, po malu schodzi na dół jest super, ogolnie prawie zawsze jest taki scenariusz, no ale gdy gra wstepna sie konczy chlopak kladzie sie na mnie i przez 5 minut nie moze we mnie wejsc spocil sie przy tym caly. w kocu flak i nici z bzykanka, ja wsiekla zalamana pytam o co chodzi twierdzi ze wszystko w pozadku zmienia temat. No ok mysle no coz zdazylo sie troche zawiedziona no ale trudno, niestety scenariusz powtorzyl sie chyba z 3 razy, wiec w koncu sie rozplakalam i wykrzyczalam mu, ze chyba go nie podniecam skoro za kazdym razem gdy sie ma we mnie wejsc to ma problem z erekcja. Wtedy wyznal mi,ze nigdy tego nie robil.Bylam w szoku, koles ma 27 lat. Nie wiem co mam zrobic, odechcialo mi sie probowac po raz kolejny bo niby co ja moge zrobic, z drugiej strony zalezy mi na nim, ale troche stracil na meskosci w moich oczach po tych nieudanych razach. W dodatku opowiadal o swoim bujnym zyciu erotycznym zamiast od razu powiedziec mi prawde, od poczatku mnie oklamywal. Pomocy

Gość gość
ciezki temat jesli ci na nim naprawde zalezy to sprobuj dac mu jeszcze szanse poprowadz go przez to wszystko i wprowadz w swiat rozkoszy, z drugiej strony seks jest bardzo waznym elementem zwiazku i kazda kobieta chcialaby miec ogiera w lozku a nie faceta z opadnietym pitokiem! Glowa do gory

Gość gość
HEHEHEEE:D

Gość gość
jesli chcesz ja moge cie pozadnie wygrzmocic

Gość gość
Jak Ci na nim zależy ale przeszkadza jego niedoświadczenie seksualne to załatw mu jakąś koleżankę co go nauczy seksu najlepiej zaprowadź go do prostytutki.

Gość gość
Laska nie pisze o tym ze koles jest niedoswiadczony on ma flaka wiec po chuj ci dziewczyno taki facet co nawet nie umie cie zaspokoic znajdz sobie kogos innego a to pewnie jakis debil bo kto normalny w tym wieku jeszcze sobie nie p******* tylko jakies aspoleczne wyrzutki

Gość gość
gość dziś Zgadzam się. Prawdziwy mężczyzna ru/cha co popadnie. Jak Brunetoss244 On co chwila jakąś zalicza pannę.

Gość gość
Dla Was dziewczyn zwłaszcza tych urodzonych po roku 90 prawiczek to jebane ścierwo, którego kijem byście nie ruszyły. Taki facet jakby się od razu przyznał do swojego prawictwa to by został skreślony na początku waszej znajomości. Wiem to z własnego doświadczenia a mam już 29 lat i zawsze kończyło się tylko na przyjaźni. Byłem dla nich taką emocjonalną ścierą, w którą wycierały swoje wszystkie żale o których nie odważyły się opowiedzieć nawet swoim chłopakom czy rodzinie.

Gość gość
Brunetos jest prawiczkiem to piwosz zalicza laski jedną za drugą

Gość gość
Fajne prowo.

Gość gość
widać że za bardzo byłaś na niego napalona a spuścił sie ?

Gość gość
no skoro mu opadł to chyba logika, ze musial sie spuscic