Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samansara to hajabuza!

Polecane posty

Gość gość
Czyli to prawda samaszmata to h∪jabzdura. Szybko się zdradziła ta wulgarna blachara.

Wiesz co..... Wyobraź sobie.. Nie wiem o kim do mnie piszesz.. Pani z tematu, że to ja podobno? Skad takie wnioski? Przedstaw.. Bo ja zaprzeczam "SAMASZMATA"?ładnie się nazwalas:)

Gość gość
A ty nie wyobrażaj sobie że takie wulgarne zachowanie będzie tutaj akceptowane. To kulturalne forum i nie ma tu miejsca na twoje wybuchy agresji. Jak jesteś emocjonalnie niezrównoważona, to wykrzycz się w poduszkę i dopiero później spróbuj coś tu napisać. Inaczej zostaniesz zgłoszona do zbanowania po IP i skończy się prostytuowanie na ERO. Rozumiesz samaszmato.

Pozdrawiam. Najcudowniejsza, najdroższa, najbardziej cnotliwa i kulturalna, najbardziej idealna osobo. Podpisano Sara niedobra gowniara. Pieprz się😘

Gość gość
Samaszmata...ciebie urodziła. :P

Gość gość
00:00 piszesz teraz o swoje starej ? sio pa lulu przegrywko :D

A Ciebie nadal utrzymuje. Nie szkoda Ci starej matki, co charuje na Twe gacie? Nie odpowiadaj. Mnie za Ciebie byloby wstyd. Dobranoc o ideale... rzucony....niedbale..

Gość gość
Tak samsaro teraz już się zdradziłaś, pamiętam ja wyzywałaś eve od gówniar.

Gość gość
Od muciek ktoś wyzywał Eve i Ciekawska.

Tak. Szkoda czasu na takie cóś. W końcu jako jedyna na całe forum używam słowa "gowniara" I TO w odniesieniu do samej siebie.... Och te wasze bystre mozdzki...

Gość Czwarteimperium
Masakra. Na moment zajrzałam. Trzymaj fason...Siostra. :( Prostytucja słowna? Znów masakra. :( Wulgarna...odważnie...na niebiesko. W chamstwie na pomarańczowo nic przecież nie ma...granic. :O

Gość gość
I po co robić tyle hałasu jak sytuacja natychmiast została wyjaśniona. Ta wulgarna kobieta nie tylko jak widać zmienia nicki, by ukryć swoje prawdziwe oblicze rynsztokowej blachary, to jeszcze spamuje i obraża inne osoby, które jak się domyślam po całym dniu pracy chciałyby się zrelaksować w miłej erotycznej atmosferze. Samaszmato brakuje ci kultury osobistej by tu pisać. Poszukaj sobie innego forum, gdzie pisują podobni tobie socjopaci.

Gość gość
Idealnie widać twoj styl, piertolona spamerko samsaro. Jak się wkurfisz, to nie umiesz się zamaskować wulgarna zdziro. Już dawno, ktoś cię rozszyfrował, ale nie zwrocilismy na to uwagi szmato fałszywa.

Gość gość
Idealnie widać twoj styl, piertolona spamerko samsaro. Jak się wkurfisz, to nie umiesz się zamaskować wulgarna zdziro. Już dawno, ktoś cię rozszyfrował, ale nie zwrocilismy na to uwagi szmato fałszywa.

Gość gość
Eve z pomaranczy wscieklizny dostala :D

Gość gość
00.27 dlaczego ty czubku zawsze piszesz o sobie w liczbie mnogiej wszędzie gdzie trollujesz ? :D

Gość gość
Trzymaj się siostra:O kurfa imperium przejrzyj na oczy, ślepa jesteś? Przecież ewidentnie dzisiaj się zdradziła.to fałszywa szelma.jak możesz takiej zdziry bronić.

Gość gość
dziś bo mowi w imieniu wszystkich ciotek :D

Gość CzwarteImperium
Żółć pomarańczowa kipi z kotła co przygadał garnkowi. :)

Gość CzwarteImperium
Nie było mnie dziś na forum. Nic nie wiem...i skąd ta "ciotkowa wojna". Mi nikt na ERO nie przeszkadza.

Gość gość
Lubisz fałszywe kurfy?

Gość gość
Pisze w liczbie mnogiej, bo reprezentuje tu wszystkie kulturalne osoby. Jest naszym specjalistom od wykrywania takich przebierańców jakim niewątpliwie okazała się samaszmata. Dyskretnie i jak za pewnie zauważyliście będąc zupełnie opanowanym, pokazała jej prawdziwe oblicze. Jesteśmy ci wdzięczne za ten temat. I gratulacje z powodu zdemaskowania kolejnej spamiary i hejterki.

Gość Don Pietro Savastano
Wojna? Do jasnej cholery. Człowiek jedzie na wakacje do Środkowej Europy żeby wypocząć i trafia na wojnę. Chyba będzie trzeba zadzwonić po chłopaków z Neapolu niech zrobią porządek 😴

Gość gość
Sam spamowalas ciotki? Hajabuza z motelu od Psuja z blada dópą.

Gość gość
Za to ty przeszkadzasz CzwarteImperium. Do dziś zapewne tego nie wiedziałaś, ale już czas byś przeniosła się na uczuciowy. Drewniany kołek ma więcej wigoru niż ty seksapilu. Tam znajdziesz chłopców, którym jak i tobie wystarczy trzymanie się za ręce.

Gość gość
Naju Don jak było z Imperium w WC? Jeździsz po świecie na na hotel cie nie stać?

Gość CzwarteImperium
Wulgaryzm. :) Wiecie czego nie lubie wulgarnie? Kure=wskiej wojny. Zawsze niszczą wszelkie obyczaje. :O Wasze rankingi, podjazdy, kłamstwa, wyzwiska, teorie spiskowe... Dialogu ... erotyzmu... 😭

Gość CzwarteImperium
Kołku. Sama spie=przaj na uczuciowy! Dopiero byłam wulgarną ku=rwą, dziś uczuciowym kołkiem. :D Trzeba dosolić Don. :)