Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki ubierają się jak szmaty?

Polecane posty

Gość gość

Zwłaszcza te młode. Szorty takie że całą doopę widać, ubierają się tak skąpo, że erekcję mam non stop jak idę ulicą. A potem płacz że zostały zgwałcone.

Gość gość
to jak się ubierają to ich sprawa. pilnuj swojej starej, frajerku bo mi do łożka włazi

Gość gość
To nie jest ich sprawa. Jest coś takiego jak moralność publiczna. Te które się ubierają jak szmaty, powinny być traktowane jak szmaty czyli na przykład gwałcone zgodnie z prawem

Gość gość
To utnij sobie penisa jak nad nim nie panujesz

Gość gość
Gwałciciele to porządni faceci, którzy zostali bezczelnie sprowokowani przez takie skąpoubrane suczki

Gość gość
gość dziś To nie jest ich sprawa. Jest coś takiego jak moralność publiczna. Te które się ubierają jak szmaty, powinny być traktowane jak szmaty czyli na przykład gwałcone zgodnie z prawem' o sobie piszesz, c/welu bity w podniebienie? wystaw d/upe to sprawdzimy

Gość gość
Gwałt powinien być legalny w sytuacji gdy kobieta ubiera się jak prostytutka

Gość gość
'Gwałciciele to porządni faceci, którzy zostali bezczelnie sprowokowani przez takie skąpoubrane suczki' zgłoszone na policję :)

Gość gość
'gość dziś Gwałt powinien być legalny w sytuacji gdy kobieta ubiera się jak prostytutka' twoja stara ubiera się jak k******a z trasy a i tak nawet pies jej nie dotknie. szkoda jej, nie?

Gość wredny małpiszon
Tylko frustraci dopuszczają się gwałtu.

Gość gość
Fakt, młode ubierają się jak qrwiszcza.

Nie wszystkie;) Nie zdarzyło mi się wyjść na ulicę z odkrytą no, albo cyckami na wierzchu. Zależy jakie masz towarzystwo.

Gość gość
ten frajer nie ma towarzystwa, a jedyna kobieta jaką zna, to jego stara, ukraińska szlaufa z autostrady. więc chłopcu się poyebało. po co z debilem i synem blerwy bedziesz pisać? olej

Gość gość
Gdybym został prezydentem Polski to bym zabronił związków Polek z cudzoziemcami pod rygorem kary śmierci - dzięki temu my Polacy mielibyśmy więcej mięska do roochania i zero konkurencji I także zalegalizowałbym gwałt, żeby każdy Polak, nawet ten biedny i brzydki, mógł sobie zrobić dobrze

Gość gość
lepszy kandydat niż duda czy kukiz! zagłosowałbym!

Gość gość
lepszy kandydat niż duda czy kukiz zagłosowałbym!

Gość gość
"POLKI UBIERAJA SIE JAK SZMATY" ja też k***a jestem polką a sie nie ubieram jak jakaś pusta k****, nie pisz ze wszystkie bo k***a nie znasz wszystkich polek i k***a nie wiesz jak kazda sie ubiera, boisz sie to jakiejs dziewczynie powiedziec prosto w twarz, szkoda ze nie wiem kim jestes, jak bym ci wyj***la to bys k***a nie wstal. Moze zamiast siedziec na d***e przed monitorem i szukac zaczepki, poszukał byś siłowni i zrobił cos ze sobą, bo chyba monitor zamocno ci napromieniował mózg

Gość gość
Kobiety ubierają sie jak szmaty a faceci w tanie szmaty

Gość gość
Ale w czym problem przecież takie laski mają duże powodzenie u facetów.

Gość asiutka  1999
A Ty jak się ubierasz

Zbieram pieniądze na cele charytatywne! Nie wspieraj fundacji TVN, ani Polsatu i nie daj grosza na WOŚP! Przelejcie chociaż najniższą kwotę na któreś konto bankowe: IBAN PL 13 1160 2202 0000 0000 5891 2938 (Bóg nakarmi głodnych i chorych wyleczy!). 32 1140 2004 0000 3402 4174 7356 (Lekatstwo na raka wynajdziemy i uleczymy Tobie Twoją depresję!). Doładujcie mi numer pre-paid w Orange: 797802798 minimalną sumą 5 zł. Zbieram pieniądze na chleb też! Chcesz to wpłaj! Nie zmuszam! Podaj numer gg mi swój to Ci zdjęcia wyślę mojej nagiej żony, kochanki, konkubiny i swoje córeczki gołe Ci pokażę!

Gość gość
szmaty ubierają sie jak szmaty.jak kobieta sie szanuje to nie będzie z gola du,,,,pą paradowała zeby ja wszyscy oglądali ani z cycami prawie na wierzchu .tak to tylko puszczalskie wyglądają .te porządne zawsze sa ubrane stosownie do okoliczności.i po tym poznać su,,czy,,sko ,po ubiorze. i idzie taka pin,,,da. z du,,,pa na wierzchu jeszcze wypina sie i kreci du,,pskiem.nalezy wtedy taka su,,,ke w du,,pe kopnąć i ok,wtedy się oduczą.musliny maja racje ,kieca do kostek.wstyd żeby obcym na ulicy du,,,pe i cyce pokazywać,ulica to nie burdel!szmaciska ! w większości te k*******y to jeszcze idą z dzieckiem z wózkiem.jak takiego k***************,sz, onka można z domu wypuścić w takim stroju.zastanawiam się gdzie sa ich faceci .a potem piszą na forum ze kobieta mnie zdradziła.a to ty jeden z drugim nie widzisz/widziałeś ze to szmac,,i,,sko ,ze tylko takie tak wyglądają i przed każdym du,,,pa kręcą.

Gość gość
A wiosną latem też nie można chodzić w szortach? chyba to jest stosowna okoliczność do takiego stroju bo jest ciepło?;D Tak chodzę w szortach i w mini jeśli jest taka potrzeba:)

Gość gość
szorty,japonki to jest strój na plażę lub deptak plażowy,po miescie obowiązuje inny strój,za granica tego nie ma ,tam kobiety po miescie chodzą stosownie ubrane bo to kompromitujące a polki? kiedys bylo takie powiedzenie po czym poznać polaka na wczasach,teraz krąży inne po czym poznać polke/szmate na wakacjach,po ubiorze.

Gość gość
japonki na plażę ? w Holandii to normalne obuwie letnie miejskie ( ale skórzane, nie jakieś piankowe ), ale ty w doopie byłeś i goowno widziałeś a p********z jak jest niby za granicą, najpierw pojedź i zobacz, trolliku