Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypiety

Strapon

Polecane posty

Gość wypiety

Witam, jestem facetem mam 24 lata hetero, mam dziewczyne. Faceci, meskie ciało mnie nie podnieca wcale wcale ale mimo to od dawna kreci mnie myśl o seksie analnym ze mna w roli pasywnej. nigdy nie przyznał bym sie dziewczynie, nie zrozumiała by tego sam tego nie rozumiem ale jest w tym cos co mnie podnieca. Czy sa tu ludzie którzy maja cos podobnego. A co wy kobiety sadzicie na ten temat. To nie tak ze tylko fantazja, próbowałem ogórkiem i palcami i jest to na prawde przyjemne a pozniej orgazm jest bardzo silny.

Gość gość
Mężczyźni mają tam czuły punkt, więc nic dziwnego, że sprawia im to przyjemność ;) Kolega lubi w ten sposób i przez to zastanawiał się, czy nie jest biseksualny albo od razu gejem. :D A z mojego punktu widzenia jako kobiety... Musiałabym się trochę oswoić z tematem, ale zgodziłabym się spróbować. Lubię dominować, więc kto wie - może by mi się spodobało.

Gość gość
porozmawiałem szczeze na tak isam temat z zoną, co się okazało sama chciała nie raz mi tyłek przetrzepać. ona ma dwa wibratory więc bez namawiania jak ją najdzie albo mnie to jedzie mi dupsko az jęcze jak mała świnka. jest super. niedawno stoje w kuchni w samych slipach rano robię śniadanie a ona stanęła za mną zaczęła się dobierać, nagle lubrykant załadowała mi do środka i wsadziła prawie całego 20centymetrowego bolca. kazała się nachyliś i jechałą z 10 minut. tak się przy tym podnieciła że byłą mokra do połowy ud. więc jak widać działa to w obie strony. Przy 69 jedziemy na dwa gumowe bolce, też jest super jak robi loda i wbija się w dupke.

Gość gość
pedaly j****e