Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćwawa

???

Polecane posty

Gość gość
wawa już nie "przędziesz" temate? kto inteligentny,ten zrozumie👄

Gość gość
wawa chyba już nie bedzie dziergał(A):)

Gość gość
Wawa lej to tam masz w barku. Na trzeźwo niestety nie da się tego czytać. Lodziarnia nieczynna. Szefowa Ciz wzięła dziś urlop.Nie wiem kiedy wróci do pracy.:)Robię kilka rzeczy na raz, nie rozdwoję się... :-D

Gość gość
Straszne! Jak my bez ciebie wytrzymamy? Nie da się :-(

Gość gość
Jeżeli MadziaRozumię nie daje rady czytać kafe na trzeźwo a czyta non stop= co to oznacza ?

Gość rozmowa z lustrem
Madzik>>>Wawa ,polewaj,na sucho nie idzie tego czytać. Lustro>>>Polewam,nic nie jest łatwe z doklejonym k/u/t/a/s/e/m

Gość gość
W końcu ktoś zakochał się w Madzi, a że to sama Madzia to nic :P

Gość gość zaplatany w niteczki
gość z lasu :)♡

Gość gość z lasu
gość zaplatany w niteczki ♡

Gość gość
Czyj to projekt? A raczej której z ciotek ? :O

Ok. Guziczek dziala:)... Gosc Wawa :)♡

Gość gość
gość zaplatany w niteczki /// Niestety chwilowo zabrakło lizaczków w kształcie serduszek. Są tylko takie zwykłe .♣♧

Gość gość
Ja mam ♡♡♡

Gość gość
Gościu z Wawy, ale nie musisz odchodzić :( Musisz tylko się zorientować, gdzie Ci wolno konsumować :) Są tu spokojne, rajskie miejsca, gdzie można... wypić kawkę... I przytulne... moteliki... Musisz jedynie uważać, żeby nie z zboczyć... z trasy... :P I nie trafić na przykład do jakiejś lodziarni na poboczu ;) Wtedy przyjdą i spalą lodziarnię, a właścicielki oplują :( A potem oszczerstwami wyprojektują na nie własne kompleksy i przewiny. Ale jak się będziesz trzymał wytyczonej trasy, wszystko będzie dobrze :) Nowe osoby mają czasem problemy z orientacją, ale miła obsługa wierna na długie lata naprowadzi Cię szybko na właściwe tory :) Co prawda niektórzy mają ostry stan awa... ryjny w mózgu, ale cóż to takiego, gdy się chce tylko wypić kawkę :) Będzie dobrze, Gościu z Wawy, nie musisz odchodzić, tylko naucz się reguł gry ;)

Gość gość
Mid upadasz na samo dno. Nie możesz znieść tego że u innych jest miło a wy jadowite żmije plujecie jadem? Wystaw swoją duupę, potrzyj lodem to przyjdzie, nie zbłądzi. Swoją drogą, coś kiepsko z tymi deklaracjami, że odchodzisz :D miotaj się teraz.

Gość gość
Oj boli ją ten motelik i inne spokojne tematy, boli na maksa. Ewcia przyłóż sobie lód, może ci ból dóópy przejdzie :O

Gość gość
Lodów ci już nie ukręcę 😴 Ale zawsze chętnie ci pomogę spojrzeć w lustro, pomarańczowa, tchórzliwa gębo 😴

Gość gość
Tak będzie z każdym tematem, dla cioteczek najważniejsza jest ilość mężczyzn na temacie :P nie, nie jakość,a ilość :) im więcej mężczyzn pisze na temacie tym większy prestiż :D:D Taka ich teoria :P

Gość gość
A mówiłam ci pomarańczowa, tchórzliwa gębo: nie projektuj na mnie własnych motywów na tym forum? 😴 Mówiłam. Nic nie zrozumiałaś 😴

Gość gość
A ta dalej robi syf, boli ją że Haja sobie gada z Psujem jak gdyby nigdy nic i Psuj ma Ciotkę gdzieś. Szczyt upodlenia.

Gość gość
Z PSujem zamieniłam może dwa posty w całej karierze na forum 😴 Jakaś ty celowo głupia, pomarańczowa, tchórzliwa gębo 😴

Gość gość
Nikt nawet się nie loguje( o ile ma nick) by z nią gadać Niżej upaść się nie da.

Gość gość
Twój przedostatni komentarz pokazał jaka jesteś żałosna,wytrzyj tą pianę co ci kapie z pyska mącicielko.

Ale ten lizak jakis taki ... bo... chodzi o to ze ten ksztalt ma jakis taki.. no dziwny ma, nooooo Tak mialo byc? Czy tak wyszlo?:classic_cool:

Gość gość
Midsummer Eve dziś Z PSujem zamieniłam może dwa posty w całej karierze na forum spioch.gif Jakaś ty celowo głupia, pomarańczowa, tchórzliwa gębo spioch.gif X I to był idealny powód do napaści na ich motelik? Hę?

Gość gość
to żart?ten cały wawa to naprawdę facet?nie chce mi się wierzyc, albo miękka faja ale mi to bardziej wygląda jak ściema ,,,Wurst czy inne dziwadło ,facet to to nie jest,no bez jaj.

Gość gość
Kiedy koniec szopki??? Ano wtedy jak wirtualna faja odpadnie wawie :classic_cool:

Gość gość
Na moteliku poprosiłam jedynie h... ajabuzę, żeby jej pomarańczowe alter ego przestało mnie dręczyć 😴O mężczyznach z forum nie wypowiadam się, nie czuję się powołana 😴Dlaczego bronisz swojej koleżanki lub siebie wylogowana, pomarańczowa, tchórzliwa gębo? Wstydzisz się jej, czy siebie? 😴