Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćwawa

???

Polecane posty

Wadera siadaj i się rozgość. Mamy i drinki i winko i wszystko czego dusza zapragnie. Już polewam tylko mów co...

wadera69 dziś Czyli spamowanie własnego tematu było poświęceniem dla 'wyzszej' sprawy. Proszę, nie udawaj obserwatorki altruistkipechowiec.gif V nudzisz mnie 💤 nie posiadam tu tematu

Gość gość
wszyscy inni robią to na pomarańczowo ... dlaczego?

uleglap***ahejti częstuj się i Ty bo miało być dla wszystkich. Stół celowo jest taki długi żeby nie wszyscy musieli na siebie patrzeć. :-)

Gość gość
hejti zjedz rodzyny ze swojej d**y

Gość gość
Oskarżenie nie jest bezpodstawne, o czym hajabuza wie :) Dobrze, że (chwilowo?) jej alter ego znikło, tyle dobrego. Spam, obrażanie? Nie przypominam sobie. A tak, przepraszam, czasem niezbyt miło traktuję pomarańczowych tchórzy, tu się kajam :classic_cool:

Gość gość
Gościu, szacunek za wytrwałość i ducha rozjemcy ;)

Gość gość
Wadera miala isc,a siedzi dalej. Tak samo pewnie odeszlas z forum :D

Gość gość
Też ci pomachać? :) Sprawa hajabuzy jest moja, nie mieszaj wadery w nią. No to macham ci 🖐️

Gość gość
Wadera sama sie w to wmieszala kretynko gdy zaczela ja oskarzac. Skoro to twoja sprawa i haji to po co ten tekst do goscia zeby sie wystrzegal jej tematu? Potrafisz odpowiedziec?

Gość gość
Gościu, dziękuję, ale może potem, nie piję sama z mężczyznami, a sama zostałam ;) Ale będziemy Cię wypatrywać i Twoich trunków, może zaproszenie da się przełożyć na później? ;)

Gość gość
Nie ma tu żadnej "kretynki", więc nie wiem, do kogo się zwracasz 😴 Także niestety 😴Gościu z Wawy 🌻 ;) 🖐️

Gość gość
Czyli nie masz odwagi odpowiedziec. Zero zdziwienia.

Gość AgentOrange1496
Siemanko:) Co to za zamieszanie?

no dobra. jestem z powrotem. moze mi laskawie ktos wytlumaczy o co chodzi. czytam i nic nie rozumiem. zapetlone to wszystko. nie mam pojecia od czego sie zaczelo i dlatego trudno mi zajac konkretne stanowisko. czy to, co sie w tej chwili dzieje ma w ogole jakis poczatek? bardzo was przepraszam, ale kiedys, dawno temu, na samym poczatku mojej tu pisaniny, przezylam niezla jazde. wlasciwie byl to najazd. jak widac, udalo mi sie przezyc :) sadze, ze panie powinny dojsc do porozumienia i sie pogodzic, bez wzgledu na to co bylo. to co sie stalo, to sie nie odstanie. zmieniac mozemy jedynie terazniejszosc i przyszlosc. jesli kazda ze stron od tej chwili bedzie sie zachowywala poprawnie, nie bedzie wiecej tego typu tematow. chyba, ze komus bardzo zalezy na rozdrapywaniu w nieskonczonosc tej historii.

Gość gość
Odszczekaj "kretynkę", to może zaszczycę cię poważną odpowiedzią 😴 Kretynki wśród nas nie uświadczysz, to też był jeden z problemów: idiotek nie trzeba się pozbywać, nie stanowią zagrożenia, ale te z jakimś mózgiem - tu już zupełnie inna sprawa 😴

Gość gość
Daj glos typiaro, aport!

Gość gość zaplatany w niteczki
No gosc. Pozno juz więc nie rozgaduj sie za bardzo. Wystarcza dwa slowa: hau -hau;) I idziemy spac. A jutro bedzie nowy lepszy dzien:) Zostal dla mmnie jakis lizak? Czy wszystko wylizane?

Gość gość
"Typiaro" :D Ale słownik :D

Gość gość
Zachowywać się odtąd poprawnie? Dobre, dobre :P Chętnie, powiedz to spamerce ;)

ciziu, ale przeciez nie wiesz kto wkleja te glupoty. nie mozna oskarzac bezpodstawnie. ja z pewnoscia nikomu zadnych bzdetow nie wklejalam i nie wklejam. nie bawia mnie takie akcje, wrecz przeciwnie. w******ja mnie, ale nie czuje sie z tego powodu w jakikolwiek sposob poszkodowana.

Gość gość
CiZiu, oczywiście, że niektóre tematy są nietykalne, to oazy szczęśliwości ;) W tym właśnie cały sęk ;)

Gość gość zaplatany w niteczki
Albo jutro przyjde na lizaka. Za duzo lodow dzisiaj bylo. Najpierw ten z zamrazalki:classic_cool: pozniej drugi z automatu:classic_cool: dobrze ze galkowych nie bylo... Dobranoc

Gość gość
Niteczko, jakiś lizaczek dla Ciebie zawsze się znajdzie ;)