Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NADAL WIERZYCIE W TO ŻE LOTTO JEST UCZCIWE?

Polecane posty

Gość gość

Wczorajsze wyniki Dużego Lotka: 1, 4, 23, 33, 48, 49 oraz losowanie Lotto Plus: 1, 4, 9 , 19, 48, 49 zmienili tylko dwie liczby h'u'j'e oszukańcze nie wierze w takie "zbiegi okoliczności" Zresztą kiedyś w bułgarskim Lotto (polskie Lotto te maszyny i całe losowania obsługuje ta sama firma co w Bułgarii) wypadły dwa dni pod rząd te same liczby, gnoje zapomnieli "zmienić" ustawienia na nowe losowanie i wylosowało to samo

Gość gość
Kto ci da wygrać duże pieniądze?

Gość gość
haha ostatnio w serbii najpierw napisali cyferkę która padła, a potem dopiero kulka wypadła :D

Gość gość
Niech 10% Polaków czyli jakieś 3mln kupi kupon po 10zl to robi sie obrót 30mln. Niezly!

Gość gość
tak w serbii sie sypneli i podali szybciej liczbe caly mechanizm jest tak nastawiony zeby kase wyciagnac od ludzi ktorzy i tak kasy nie maja a jeszcze jakies marzenia w ich glowach sa. Z calego serca zycze wam spelnienia marzen chociaz nienawidze ludzi to szkoda mi biednych bo sam takim jestem.

Gość gość
ja od dziecka nie wierzylam w lotto, to ściema i pralnia pieniędzy :D odpowiednie osoby w to zamieszane doją forse, plebs moze wygrać max kilka tysiecy, raz na rok pozwolą plebsowi wygrac kilkanascie milionów by zachowac pozory