Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabrany debet POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Na swoim koncie mialam przyznany debet w kwocie 500 zł Przekroczylam go o 2 złote. Dzisiaj wplynelo mi na konto 620 zł Mam na koncie tylko 109zł i nie moge zrobic debetu. Kiedy PKP odda mi debet. Nie mam na jedzenie. CZy ktos tak mial????

Gość gość
Naprawde nikt nie wie!?

Gość gość
Polskie Koleje Państwowe mają ci debet oddać? To ciekawostka jakaś :D Idź do swojego banku i spytaj ich a nie nas. Może uznano cię za niesolidną klientkę, która wydaje więcej niż ma i dlatego ci odebrali

Gość gość
pewnie mialo byc pko tez tak kiedys mialam poszlam do banku i w ciagu kilku dni oddali mi debet. Lipa jak nie masz na jedzenie ale piszesz ze 100zl masz na koncie to jeszcze taka biedna nie jestes

Gość gość
i zależy też ile czasu upłynęło od przekroczenia limitu do wpływu środków na konto. gdzieś ktoś pisał, że przekroczył debet, ale się zorientował i na drugi dzień uzupełnił "dziurę" i bank w tym samym dniu przywrócił debet

Gość gość
Nie mialam pojecia, ze przekroczyam debet o te glupie dwa zlote. Żeby za taka kwote pozbawic czlowieka srodkow do zycia tak sie nie robi!

Gość gość
to nie jest TWOJ środek do życia, tylko krótkotrwały kredyt!!! A ty przekroczyłaś granice tego kredytu, czyli oszukałaś bank, który ci tego kredytu udzielił Dla ciebie to "głupie" 2 złote, skoro głupie, to trzeba było nie wydawać ich i sprawdzać stan konta. Każdy chciałby wydawać więcej niż ma :) Ale tak się nie da jak widzisz

Gość gość
>>>Nie mialam pojecia, ze przekroczyam debet o te glupie dwa zlote. Żeby za taka kwote pozbawic czlowieka srodkow do zycia tak sie nie robi!<<< x TO NIE SĄ TWOJE ŚRODKI I NIGDY NIE BYŁY.

Gość gość
Mialam tak ale dawno temu. Zabrali mi debet na 3 miesiące to byla kara. Teraz korzystam z kredytu odnawialnego to cos podobnego do debetu tylko mniejsze odsetki są. A i plusem jest to ze musze go splacic raz w roku na jeden dzień i znów na minusie moze być. Na szczęście mam caly czas na plusie ale z kredytu odnawialnego nie rezygnuje bo roznie to bywa czasami jest potrzebna gotowka na pare dni to po co pozyczac od kogos. Mnie przyznali 3000 zl ale to zależy od dochodu

Gość Pożyczka bez zaświadczeń
Potrzebujesz gotówki? z miłą chęcią pomożemy u NAS: -wniosek przez internet -pieniądze bez wychodzenia z domu -minimum formalności -szybka decyzji -pożyczka na dowód -kredyt samochodowy -kredyt gotówkowy -kredyt hipoteczny Złóż wniosek na stronie to nic nie kosztuje www.kredibank.pl ODDZWONIMY !!!!