Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynik ujemny.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Nie pamiętam dokładnie,którego dnia, w okolicy (4.08 - 7.08) uprawialiśmy seks przerywany. Chłopak wyjął i dokończył ręką, dopiero wtedy był wytrysk. Mam miesiączki nieregularne, ostatnia była 15.07, trwała chyba tydzien ( nie pamietam, a karteczke na ktorej zapisywalam moja siostra wyrzucila do smieci ). Piersi jak dotykam bolą mnie już od ok tygodnia, i wydaje mi się, że się powiększyły. Dzisiaj robiłam test ciążowy, wynik wyszedł negatywny ( robiłam o godzinie 12- wyszło, że było to 3 siusianie). Nie miałam jak zrobić rano, bo dopiero dziś kupiłam. Kiedy opłaca się robić kolejny test?Jutro? ( tym razem z rana) Czy miesiączka może pojawić się później z powodu panujących wcześniej upałów?

Gość gość
Nie panikuj dziewczyno. Nie było wytrysku więc bez obaw, w prawdzie istnieje teoria, że preejakulat może doprowadzić do zapłodnienia, ale jest to mało prawdopodobne i miałabyś wielkiego pecha gdyby akurat ten ślepy strzał Cię dopadł. To, że masz powiększone piersi o niczym nie świadczy - możesz być przed okresem, albo wmawiasz sobie objawy ciąży. Testów więcej nie rób, szkoda kasy. Idź do laboratorium na badanie BetaHCG. Upały, stres, zmiana diety - tak maja wpływ na miesiączkę.

Gość gość
Mam 16lat, bez zgody mamy nie pójdę, a nie za bardzo chcę jej o tym mówić.