Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę być taka jak Oszka i Małpiszon

Polecane posty

Gość gość

Żeby faceci do mnie tak lgneli jak do nich. Co mam robić? Pomóżcie!

Gość gość
przede wszystkim zaniebieskuj nick

Gość gość
Mam niebieski nick i tak na mnie nikt nie zwraca uwagi :(

Gość gość
malpiszon do duupiasta szprycha lecaca na fetce zawsze ma duzo do powiedzenia

Gość prawictwo pospolite 193
Z tego co pamietam, malpiszon lubila prowokowac. To typ takiej 'bad girl', a faceci takie laski lubia. Popularna jest na forum tylko dlatego, ze pisala roznego typu prowokacje, i jak wiadomo, co za tym, idzie, ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow. Tak samo jest z Oszką.

Gość gość
Oszka to w dodatku bezrobotna mitomanka kreująca się na graficzke komputerową ale nie ma o tym zielonego pojęcia gdyś ktoś chce z nią o tym pogadać, od razu się zmywa albo udaje ślepą że nie widzi postu

Gość gość
Czyli musze być bardziej wyrazista?

Gość gość
Cynic ty obwisły worze skoro ktos pisze o Malpie znaczy sie ze jest jej osoba zainteresowany :P A o tobie to tylko pisza bo zes gej i pederasta hehe

Gość gość
jaki masz nick niebieski? pewnie tylko jesteś taką "szaraczką" co to stoi zawsze z boku i tylko coś tam odburknie od niechcenia w jakimś podrzędnym temacie. Troszkę więcej inicjatywy, sama tematy zakładaj Oszka wystarczy ze wejdzie i napisze temat pod tytułem "Witam :)" napisze ze pije kawe i już ma mnóstwo chętnych do rozmowy, no bo trzeba stworzyć właśnie taki powód do rozmowy, wyjść z inicjatywą

Gość gość
Spójrz na to, Wredny małpiszon jest wulgarna, zbyt pewna siebie, pyskata, wykreowała w ten sposób swój "niegrzeczny wizerunek" który przez facetów jest pożądany, dlatego jest popularna na forum. Do tego pisała różnego typu prowokacje o narkotykach, seksie, dlatego jest popularna. Z Oszka jest to samo, ale popularności dodali jej Piwosz i Pijak.

Gość gość
ja chce byc jak piwosz/pijak

Gość gość
Wlaśnie musisz być aktywna tak jak oszka i odpisywać

I jest sie z czego cieszyc malpa? Ja przynajmniej zachowuje swojego prawictwo dla osoby ktora pokocham a nie dla osoby z ktora sie pozniej rozstane. Masz pecha k****o

Gość gość
autorko powiedz jaki masz niebieski nick bo moze cie znam i lubię :)

Gość gość
Musze obmyślić jakiś plan też chce mieć tylu adoratorów :)

Gość gość
Autorko naprawdę Ci zależy na adoratorach pokroju pijaka czy piwosza albo cynica czy prawika? :o

Gość gość
Nie przyznam sie co do swojego nicku ale chyba go zmienie na bardziej ponętny :)

A poza tym kto tu stoi w martwym punkcie. Ja mam zespol rozwijam sie, a ty swije zycie przeznaczasz na cpanie niedlugo zdechniesz i tylko rodzina i koledzy dilerzy przyjda na twoj pogrzeb. Jestes jednym wielkim przegrywem 🖐️

Gość gość
cynic ale ty naiwny jesteś serio wierzysz w to że ona tak ćpa? gdyby ćpała to by to po prostu robiła a nie obnosiła się w tym w każdym temacie 15 razy dziennie. Ona to robi tylko pod publiczkę, w realu jest zerem więc chociaż w nece chce być "kimś" i w jakiś sposób zabłysnąć, wymyśliła sobie zatem kreacje niegrzecznej dziewczynki biorącej narkotyki, a wy wszystko łykacie jak te młode pelikany 🖐️

Ty masz swój zespół który i tak nic nie wniesie do świata muzyki, wiedz że nawet dzieci w wieku przedszkolnym mają swoje zespoły. :D Ja planuje pokończyć szkoły, w przeciwieństwie do Ciebie, bo jak widać Ty szybko zakończyłeś swoją edukację, wolałeś lizać pały i nadstawiać dupska na taśmach. :)

Nie wiem w co wierze, widm co widze. Malpa to juz nie pierwsza laska ktora mi mowi ze stoje w martwym punkcie i zebym sie wzial za siebie. Tymczasem ja sie ciagle realizuje jako czlowiek, obce baby to dla mnie tylko kawal miecha, kwszem zabawilbym sie z 30 latka, ale jak mam sie zadawac z kobietami ktore patrza na to ile zarabiam i co robie to wole byc wiecznym prawikiem, bo widac caly glob kobiet na mnie nie zasluguje :)

Btw, ja się z tym nie obnoszę, kiedy ostatni raz dodałam temat że coś wzięłam? :D Robię to co robię, moja sprawa, a zamówić rcka przez internet to nie jest żaden problem, więc nie wmawiajcie mi że branie to jest nie lada wyczyn. :D

Haha, ty juz dobrze wiesz co bedzie buahah. Koncz te swoje szkoly, zyj se w tej polsce przegrywie. Nawet mi ciebie specjalnie nie zal, nic dziwnego ze jestes taka sama kobieta jak reszta.

Gość gość
Ciekawe kto ci sponoruje to cpanie mamusia ci daje :D