Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkiezyciezrozwodnikiem

Jestem w zwiazku z rozwodnikiem a jego ex go owinela wokol palca

Polecane posty

Gość ciezkiezyciezrozwodnikiem

On ma z nią dziecko, a jego była ma już nową rodzinę. Ciągle do niego dzwoni żeby się zajmował dzieckiem, żeby chodził z nim do lekarzy itp. On nie potrafi jej odmowić, nawet jak nie chce. Potem jak ten dzieciak jest w domu to mój chłopak ciągle chodzi zdenerwowany i jest nie do życia. Ten dzieciak jest rozpuszczony i trzeba ciągle nad nim chodzic, ma być tak jak on chce, bo inaczej mu odwala, ma 11 lat. Nie rzuce chłopaka, bo oboje się bardzo kochamy. Ta jego ex jest toksyczna i niszczy mu psychike. Są tu jakieś kobietki w podobnej sytuacji, z każdym rozwodnikiem tak jest?

Gość gość
a czego oczekiwałaś? To jego dziecko i może sie tak zdarzyć , że któregoś dnia zamieszka z ojcem na stałe...i jak to widzisz?

Gość gość
dokładnie! ojciec ma takie same obowiązki względem dziecka jak matka a jak ci się nie podoba to spadaj

Gość gość
z rozwodnikami z dziećmi zawsze jest kłopot :O :O Póki nie zostaniesz jego żoną i własnych dzieci nie będziecie mieli to, była żona zawsze będzie ważniejsza od Ciebie wraz z ich dzieckiem. Dlatego Panienki nie powinny pakować się w takie związki.

Gość gość
Ja mojemu facetowi od razu powiedziałam jak sie poznaliśmy: z dzieckiem możesz się widywać kiedy chcesz nie przeszkadza mi to natomiast z byłą żoną zero jakichkolwiek rozmów telefonicznych przy mnie oraz podchodów typu spotkania z nią,wyjścia itp. bo inaczej koniec naszego związku.To działa :-)

Gość gość
aż tak srasz pod siebie, żeby nie zwiał, że kontrolujesz jego rozmowy telefoniczne i prowadzasz go na smyczy?