Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AdultGirl

Sprawdzony kantor internetowy

Polecane posty

Gość kladra
Dla takich zabieganych osób jak Ty (oj ja w sumie też) Gieldawalut.com jest dobrym miejscem do wymiany walut. Działa 24/7 i posiada wersję mobilną- czyli że aby wymienić walutę wystarczy telefon z internetem.

Gość zielonyludek
Dodam, że mimo to, iż Gieldawalut.com uchodzi za platformę społecznościową, działa też tak jak kantor- w sensie są możliwe natychmiastowe wymiany (po kursie serwisu). Ja tak właśnie kupowałam EUR i byłam zadowolona z wyceny.

Gość Martynika337
Czytałam trochę na temat kantorów, bo też szukałam czegoś sprawdzonego. Mam obawy, by przelewać swoje pieniądze pierwszej lepszej firmie z internetu. Po namysłach skorzystałam z Cinkciarza, bo oni chyba są najdłużej na rynku. Zrobiłam już kilka wymian - co prawda nie wielkich, ale dla mnie każdy pieniądz jest tak samo ważny. Póki co jestem zadowolona i zamierzam dalej korzystać z ich usług.

Gość normann
Obawy też miałem , wiadomo ale od miesięcy już korzystam z kantoru Pluskantor, kursy dobre, wszystko sprawnie, szybko , bez wychodzenia z domu...a i tanio przelewy zagraniczne u nich robię. Także jestem usatysfakcjonowany

Gość helena

Ja obaw nie miałam, bo mi kantor Gieldawalut poleciła koleżnka, która już od dłuższego czasu tam wymieniała (i po cenie kantorowej i w opcji społecznościowej). Więc naprawdę wymieniałam ze spokojem i było wszystko tak jak powinno być. Szybka, bezpieczna wymiana w dobrej cenie.

Gość Igkoneta

Kantor do którego jestem najbardziej przekonana to Amronet. Z innych też korzystałam sporadycznie, jednak to do Amronetu wracam najczęściej i nie bez powodu. Utrzymuje cały czas atrakcyjną ofertę cenową , sprawnie działa, można porozumieć się z obsługą bez problemu- wyjaśniają, doradzają. Przyjazna firma po prostu.

Gość kaszka

Polecam z wszystkich sprawdzonych przeze mnie PLUSKANTOR https://www.pluskantor.pl/   ma jedne z najkorzystniejszych kursow walut i zero ukrytych  opłat

Gość melchior

Ja wolę kantor w realu, jakoś pewniej się czuję wymieniając pieniądze w takim. Jeżdżę do Cent Kantor we Wrocławiu na Świdnicką www.centkantor.pl Można u nich negocjować ceny walut, ale ogólnie i tak jest korzystnie cenowo.

Ja dobre opinie słyszałem o Waluteo, całkowity brak dodatkowych/ukrytych opłat, sprawna obsługa. Bardzo ważne są też kursy walut, szczególnie wymieniając więcej obcej waluty, słyszałem że tam ceny są często najlepsze.

Gość Tatiana

Ja korzystam z kantorekspert.pl i polecam . Kursy bardzo dobre , a wymiana trwa kilka minut. Rejestracja bardzo prosta 

Gość gość

Ja regularnie kupuje u nich walutę www.kantorpark.pl/. Bardzo miła obsługa, wszystko profesjonalnie zorganizowane, bezpiecznie. Cenowo też wypadają bardzo dobre na tle innych, przy dużych kwotach pewnie cos tam uda Ci się urwać.