Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radzę sobie czasem z problemami i ze stresem

Polecane posty

Gość gość

Mam jakieś tam problemy w zyciu osobistym itd i sobie z tym nie radze, czesto boli mnie brzuch z nerów np czy płacze... To jest normalne? Cieżko mi sie czasem "wziac w garsc", doszło do tego ,że biore leki na uspokojenie (afobam) bo nie daje rady :( nie zawsze musze je brac, ale mam takie dni, ze muszę. Zanim miałam je przepisane zdarzało mi sie nawet upijać z nerwow jak cos było nie tak Nie wiem, czy naprawdę jestem nienormalna? Co dziwne na zewnatrz uchodzę za miła i fajna osobe, mam duzo znajomych, ale taka jestem przy nich, a w domu czasami sobie ze soba nie radze

Gość gość
generalnie to tez nie potrafie sobie poukladać życia, z facetem mi sie nie uklada, w ogole trafiam na niewlasciwych facetow ciagle, ten co jestem teraz np ciagle mnie krytykuje, ze jestem taka czy inna, jeden spotykal sie ze mna ,a mial dziewczyne o czym nie mialam pojecia , nadal studiuje, prace mam nie taka jaka chce (kelnerka ,a studiuje pscyhologię wiec to nie jest to co bym chciala robic w zyciu)

Gość gość
Chyba najlepszym pomysłem jest pójście do psychologa, nie masz się komu wygadać?? Może zamiast leków spróbuj coś łagodniejszego brać np. nervomix z melisą, albo melisę pić samą