Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostekk

proszę o pomoc w problemie

Polecane posty

Gość gostekk

Cześć, mam 19 lat i bardzo małego penisa w zwisie( gdy chodzie, siedzę i leże wcale go nie widać) problem polega na tym że w zwisie jest malutki a w zwodzie wielki( całkiem długi, strasznie sztywny i twardy jak kamień). Ludzie śmieją się ze mnie, traktują mnie zupełnie inaczej niż innych a ja zupełnie nie wiem jak się bronić, co robić, co mówić, co pokazywać. Nie mam pojęcia o cho chodzi w tym mlaskaniu, kaszleniu itp. Czy może mi to ktoś jasno wytłumaczyć? Podać jakieś wskazówki, coś poradzić, powiedzieć jak mam się bronić itp. Bardzo was proszę o radę.

Gość gość doświadczona
Musiałabym to obejrzeć z bliska, bo po tym opisie, trudno się zorientować, w czym rzecz

Gość gość
Ale co jest problemem? Że jest mały w zwisie czy wielki jak stoi? Może nie dopuszczaj do sytuacji, że ludzie widzą różnicę między małym a dużym, czyli najlepiej trzymaj aby cały czas był w zwisie albo cały czas w wzwodzie.

Gość gość doświadczona
Najlepiej zrób foty i wklej na jakiś serwer 🖐️

Gość gostekk
Przepraszam jeśli źle to sprecyzowałem, problem tkwi w tym że jest mały w zwisie a ludzie mnie gorzej przez to traktują i myślą że mam ogólnie małego. Pytanie do was to jak to okazać że jest tak naprawdę duży(co robić, co mówić itp.)

Gość gość
Może się ubierz. Chodzisz nago, że Ci dokuczają? Może unikaj takich miejsc, o ile to możliwe. Może kup odpowiednią bieliznę. Możesz odpowiadać na zaczepki : "przepraszam, że mam takiego małego, ale nie będę mógł ci dogodzić. Nie wiedziałem że lubisz duże. Zresztą nie jestem gejem i nie chcę należeć do waszego klubu."