Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci czy macie tak, ze niby podoba sie wam dziewczyna, ale

Polecane posty

Gość gość

faceci czy macie tak, ze niby podoba sie wam dziewczyna, wydaje sie, ze wszystko bedzie ok, jestescie pelni entuzjazmu ale np. pozniej okazuje sie, ze nie pociaga was seksualnie albo nie umiecie sie w niej zakochac? co was odrzuca w takiej dziewczynie?

Gość gość
Mowie o powloce :) gdy jeszcze kogos dobrze nie znacie. Czy piekna dziewczyna moze was nie pociagac?

Gość gość
i zalozmy, ze nie jest arogancka wredna suka. Czy piekna moze byc "nie w typie" i nie mowie o sobie, daleko mi do tego,zeby byc super piekna.

Gość gość
Ja przede wszystkim patrze na kobiecy biust, cycki muszą być duże w tym znaczeniu aby były widoczne, "meloniaste" uwielbiam cycki i to tyle z mojej strony.

Może tak być, ja tak miałem ale jaki powód to nie jestem w stanie sprecyzować. Po prostu nie iskrzy, nie tworzy się więź, nie ma tego czegoś i mimo urody oraz obycia nic z tego nie wychodzi. Może jest zbyt bierna, nie wiem.......

Gość gość
Tak charakter też ma znaczenie. Miłość jest tylko wtedy (taka prawdziwa) jak od początku między ludźmi jest chemia, takie napięcie, niewidzialne prądy, z******ta atmosfera.

Gość gość
SOLON dokladnie o to mi chodzilo :) ciezko wytworzyc wiez..

Gość gość
17:26 Ta więź się tworzy od początku, jeśli ma to się przerodzic w miłość to od pierwszego dnia/poznania tej osoby czujesz jakby była Ci bardzo bliska i jakbyś znał od dawna. Pisze z własnego doświadczenia.

gość dziś Wypowiedź z 17:25 ...coś w tym jest musi iskrzyć od początku. Więź nie powstaje ot tak, najpierw to zauroczenie czyli iskry, napięcie :-) i na tym można coś budować. ....

Gość gość
to ciekawe, ze jedne osoby czyms iskrza i wypuszczaja iskry do innych, moze jakis energoterapeuta albo cos z aurą nie tak?

Gość gość
to jakies paranormalne chyba... moze przejsc na jakis buddyzm, osiagnac jednosc ze wszechswiatem czy cos to bedzie sie iskry puszczalo

gość dziś Nie przytrafiło Ci się nigdy takie napięcie ? Polecam bo wtedy nie masz żadnych wątpliwości co do drugiej osoby widząc w jej oczach taki błysk i pożądanie jakie i Ty odczuwasz :-)

Gość gość
nieee nie mialam czegos takiego :( to pewnie jakas bratnia dusza, ale mysle, ze ja chyba nie mam duszy musze przejsc na wyzsze wibracje czy jak, no dla mnie kwestia paranormalna, ciekawy temat jesli spojrzec na to z tej strony

Gość gość
Gowno a nie ze to paranormalne faceci ale niestety lecą na wygląd,te iskry pojawiaja sie gdy dziewczyna jest naprrawde atrakcyjna.

Gość gość
ciekawe mi się przytrafiło napięcie - ale tylko seksualne , które bardzo szybko odchodzi , natomiast przytrafiło mi się też zrozumienie i takie emanowanie dobrą energią, która z napięciem nie miała nic wsplnego - to uczucie było raczej uspokajające, świetnie się czułam w towarzystwie tej osoby i niesamowita tęskonta się pojawiała i przywiąanie

Gość gość
17:56 no to paranormalne! emanowanie energia itp. tez tak chce, czytalam kiedys, ze mozna atakowac facetow energia seksualna, wyobrazasz sobie taka kule swietlna w kroczu i wymierzasz w facetow, ciekawe.

Gość gość
niestety nie mam mocy magicznej, a dziewice podobno maja najwiecej mocy T_T

Gość gość
Tutaj sa sami płytcy ludzie. Te iskry i pożądanie od pierwszych sekund, bliskość to prawda. Chuj z Twoim cyckami jak w głowie pusto i w oczach pusto.

Gość gość
ciesze sie, ze anonimowe forum i mozna pisac takie bzdety...... na zywo bym nikomu nie powiedziala buhaha

Gość gość
albo zaklecie magiczne w stylu daj kropelke krwi okresowej facetowi do napoju to sie zakocha hahahha

Gość Raficzek
Faceci są zero jedynkowi...Jeżeli nie chcą uprawiać seksu z daną kobieta nic nie bedzie z ich związku...Ja mialem tak ze dopuki sie nie zacząłem całować z taką jedną to wszystko było ok...Odepchnęła mnie strasznie sposobem w jaki to robiła...

Gość gość
to ja chyba jestem pusta, ale swiadoma tej pustoty, nie jest w takim razie tak zle no nie?

Gość gość
Albo jeszcze nikogo takiego nie spotkalas. Mowiac puste msm na mysli tych wszystkich prawikow obsmiewaczy ktorych nikt nie chce. A to sa fakty potwierdzone naukowo glaby, wystarczy poczytać.

Gość gość
ja raz czulam od faceta taki zwierzecy magnetyzm, nawet przystojny nie byl, tylko takie k***iki w oczach mial, cos mnie w nim krecilo, duzo studiowal jakies ksiazki motywacyjne to moze aura mu sie zmienila, nie wiem.

gość dziś Muszę Cię rozczarować :-) nie jest tak jak piszesz. To są jakieś wibracje które trudno opisać ale nie do końca jest tak z tą atrakcyjnością....:-) Oczywiście nie jest to bez znaczenia ale mi to się z modelką nie przytrafiło...:-) Nie spodziewałem się tego i nie miałem wpływu no i poszło.....:-p czad.

Gość gość
notorycznie

Trudno ocenić, może tak jest że gdy poznajemy charakter coś nas rozczarowuje. Nie wiem :)