Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie czy moglibyscie sie zakochac w kobiecie ktora was nie pociąga

Polecane posty

Gość gość

Panowie czy moglibyscie sie zakochac w kobiecie ktora was nie pociąga

Gość gość
Niektórzy mają problem żeby wogóle się zakochać a co dopiero w kims kto nie pociąga!

Gość prawictwo pospolite 193
nie.. Musi pociągać , Wcale nie chodzi o jakieś zwierzęce instynkty .. Ale nie mógłbym sie zakochać w kimś kogo ciało byłoby zapuszczone

Gość gość
Ale czasami niektorzy opisuja takie przypadki sa takie tematy "Zakochalem sie w brztydkiej pomocy"

Gość gość
Z twarzy nie musi być wspaniała ale może nadrobić figurą.

Gość gość
Czarno to wodzę. Zbyt ważny jest dla nas wygląd partnerki i seks żeby to się mogło udać. Kogoś kto nas nie pociąga seksualnie możemy kochać miłością braterską. Jak brat siostrę. Nie jestem przekonany czy takie uczucie cię usatysfakcjonuje ;)

Gość gość
Czli miłosc damsko meska nie jest nigdy prawdziwa ani wieczna,bo partner lub partnerka kiedys przytyja zbrzydną

dziewczyna musi mieć figurę do której ja chce sie przytulić , która mnie nie brzydzi.. spać w łózku z taką laską , to jakby spać z facetem .. Jakoś mnie to nie kręci https://www.youtube.com/watch?v=UJi1r9Xbs5c

Gość gość
Facet sam zbrzydnieje przytyje i to samo partnerka, pewnie sobie wzdycha do modelek, ale taka juz go nie chce, to musi zostac z ohydna zona, z ktora jest dla wygody i zeby mu robila obiadki. Oczywiscie nie mowie tu o zadbanych facetach, ale wielu facetow to takie troche zapuszczone Janusze z brzuszkiem. Nie chcialabym byc z kims, kto bylby ze mna z braku laku. Widze to po swoich rodzicach, takie podejscie. Juz lepsza samotnosc.

Gość gość
Tak faceci tak są wlasnie zaprogramowani,ponad polowa populacji kobiet nie ma szans na milosc ze strony faceta.

Gość gość
Nie, ale taka może mi zawsze wyprać czy ugotować:)

Gość gość
Skoro opowiedz brzmi nie, to dlaczego codziennie na ulicy widze zaniedbane, do bolu przecietne, czesto grube kobiety z obraczka na palcu?

czesto grube kobiety z obraczka na palcu? odpowiedz jest prosta : ich faceci , to desperaci , którzy nie mają zadnego szacunku do siebie

Gość gość
Moze zanim poznaly mezow byly szczuple i sliczne,a potem dzieki ich mezusiow tak sie zniszczyły.

Gość gość
gość dziś Czli miłosc damsko meska nie jest nigdy prawdziwa ani wieczna,bo partner lub partnerka kiedys przytyja zbrzydną x Trafne spostrzeżenie. Tycie to problem natomiast z tym brzydnięciem to bywa różnie bo niektórzy nie starzeją się tak samo jak inni. Ja zawsze wyglądałem bardzo młodo a do mojej byłej kiedyś gówniara która zapukała do drzwi gada: DZIEŃ DOBRY. CZY JEST KTOŚ Z DOROSŁYCH? A moje byłe nieszczęście doczesne miało wtedy sporo więcej niż ten pytający dzieciak ;) W każdym razie tyć z pewnością nie warto.