Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mojej siostry dotyka mnie w miejsca intymne ;(

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat moja siostra 22 a jej chłopak 25 lat.. Myślę że jej chłopak mnie prześladuje ciągle jak u nas jest to dużą uwagę poświęca mi i tylko mi patrzy się na mnie tak jakby ... nie wiem jak to określić.. Oczywiście siostra niczego nie zauważyła rodzice chyba też nic. Raz jak byliśmy sami w domu ja i on bo rodzice poszli do pracy a siostra do sklepu to się do mnie tak jakby dobierał Zdążyłam uciec do pokoju i się zamknąć na klucz... Nie wiem co robić a nie chce nic mówić rodzicom i siostrze..bo ona jest z nim taka szczęśliwa co robić pomóżcie :(

Gość gość
Powiedz mu żeby trzymał łapy przy sobie bo powiesz ojcu

Gość gość
Bojęsię:(

Gość gość
Czego? Postrasz gnoja

Gość gość
No boję sięgo że coś m izrobi

Gość gość
Jaki z ciebie musi byc nieśmiała muszka :D Postawić mu sie, dać po łapach nie potrafisz? Krzyknąć? A te miejsca intymne, wg ciebie, to co konkretnie? Za piersi stara sie łapać, klepie po tyłku?

Gość gość
Za cycki i cipke że to tak ujmę:(

Gość gość
Wciska ci lape miedzy nogi, a ty się jeszcze zastanawiasz czy o tym siostrze powiedziec??? W pysk mu dać od razu, to po pierwsze. Po drugie - narobić takiego rabanu, żeby chamidło samo uciekło. I niczego nie ukrywać przed siostrą, bo pewnie taki typ i tak przyprawia jej rogi przy każdej możliwości.

Gość gość
Od poludnia szybko się akcja rozwinęła. Dopiero co źle patrzył, a juz dotyka. Wymysl ze inną historię bo to juz jest NUDNE!