Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionaGabi

Problemy w domu

Polecane posty

Gość ZagubionaGabi

Witam :) mam dość nietypowy problem. Mam 21 lat jestem z chlopakiem 2 miesiące bardzo dobrze się z nim dogaduje jest starszy o 5 lat. Moi rodzice niestety go nie akceptująbo sb ubzdura że zostanę na roli i muszę się zakochać w chłopaku z ziemią. Ogólnie są anty do tego chociaż przyjeżdża do mnie często. Zawsze jak jest na cos że sb. Ale nie o to chodzi. Chciałam pojechać z nim do niemiec zaprasza mnie bo ma tam matkę i chciał mi pokazać co tam jest. Taka wycieczka na tydzien :) teraz problem mam nadopiekunczych i bardzo nerwowych rodziców ostatnio ojciec dowiedział się że przyjedzie to wydał się i nic od tamtej pory nie mówi. Matka też się wkurzyla napewno. Czuję się jak w klatce chce pojechać ale w domu będę miała trujące atmosferę. Teraz moje pytanie czy to normalne że tak jest ze nie pozwalają i nadzieniem że mam 21 lat. Znajome jeżdżą po świecie dla zarobku dla rozrywki a mi nie pozwola napewno. Do pracy też nie mogę pójść bo mam młodego rolnika. Jak powiedziałam że chce iść do pracy to wykluczone pomagasz w domu masz wakacje. Waszym zdaniem jechać czy nie?Mi się wydaje że to wiek w którym samemu już się podejmuje decyzje.

Gość ZagubionaGabi
Proszę przedstawcie mi swój punkt widzenia