Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam depresje chce umrzec

Polecane posty

Gość gość

Lecze sie od kwietnia tego roku, a depresje mam juz ok. 3lata. Mecze sie juz nie mam sily zeby walczyc nawet nie mam co... co ja mam robic...chyba jedyne wyjscie to popelnic samobojstwo

Gość prawictwo pospolite 193
moze przestań sie leczyć , bo leki pogarszają twój stan?

Gość gość
idz na jakas psychoterapie. depresja to nie grypa ze ja wyleczysz tabletkami

Gość gość
leki sa po to zeby podniesc doope i poszukac pomocy chyba ze masz zyczenie wpierdzielac je do konca zycia i za chwile pisac na topiku: jak wyjsc z uzaleznienia od lekow

Gość gość
ja przez leki tyłam i robiłam głupoty:(przestałam brac,wziełam sie za siebie,schudłam,zaczełam sie malowac,znalazłam milosc i depresji nie ma:)

Gość m ądralIa
te leki to g.... Jak mozesz to probuj radzic sobie bez... Jak nie masz pracy to szukaj i ja dostan-da sie. Ja tez bylam w takim stanie, w dodatku po pracach z mobbingiem. Mialam takie k...y za szefowe, ze bym im lby pourywala jakbym mogla. Trzymaj się :) I nie daj sie . Powoli z tego wyjdziesz, tylko chcij. A wiem, ze biorac te leki o sie czlowiek meczy :(

Gość gość
A dlaczego masz ja juz 3 lata dlaczego ?

Gość gość
Kiedy patrzyłem na innych ludzi, miałem wrażenie, że oni nie są świadomi tego, co im samym dolega. Że te nerwice i depresje to nie jest ich zwykły charakter – oni tego nie wiedzą. Mam pewną zdolność polegającą na tym, że czuję drugiego człowieka, jakie ma problemy i dolegliwości. To jest jak kompas osobowości. Dlatego wiedziałem, że ze mną nie jest w porządku, muszę się leczyć. Gdybym o tym nie wiedział, zaczynałbym każdy kolejny dzień w ten sam sposób, aż zostałbym podłogą. Szukałem sposobu na swe problemy. Wtedy trafiłem na stronę http://moc-energii.pl , a jako że zawsze interesowałem się magią zamówiłem rytuał oczyszczenia aury. I rzeczywiście pomogło. Przestałem czuć anhedonię i znalazłem sens życia. Mam hobby, rodzinę, przyjaciół i co wazne w końcu nauczyłem cieszyć się życiem.