Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez uwazacie, ze jest teraz moda na zbyt chude kobiety?

Polecane posty

Gość gość
Ja zawsze byłam szczupła, nawet dla niektorych za chuda, ale mi sie to podoba, ale też wiem, ze sa amatorzy grubszych

Gość gość
Mieszkam w Krakowie i tu jest duzo dziewczyn, studentek szczuplutkich, kiedys im zazdroscilam, ale potem doszlam do wniosku, ze moze i nogi takie chude ladnie wygladaja, ale za to plaskosc juz nie. I juz sie nie przejmuje, ze mam od nich grubsze nogi (dolu nosze M, gory S) bo za to mam ladne piersi

Gość laleczkaaaaaaaaaa
Ja celowo prawie nic nie jem żeby byc chuda, nie wyobrażam sobie byc pulchna, to obrzydliwe, nosze zawsze rozmiar 34,max to 36, ale wtedy juz sie zaczyna odchudzac

Gość gość
Jacy adoratorzy gruszych?To tylko tacy co ich żadna szczupla nie chce,takie zwiazki z pusztystymi dziewczynami nie są udane bo faceci to wzrokowcy i zawsze marza o tych szczupłych.

Gość gość
pięknością lat 60tych była Brigitte Bardot. Jej wymiary to 90/60/90 I to na pewno nie jest rozmiar 40 :) Teraz bardzo dużo otyłych kobiet, które chcą innym wmówić że duze jest piękne. No i ok, jednym podoba się to, innym co innego Każdy ma swoje miejsce i amatora

Gość gość
Wystarczy popatrzec na zdjecia kobiet kiedys i nie trudno zauwazyc ,ze były pulchniejsze. A szczupłą talię osiagały ściskając się gorsetami w talii jak Marylin, przez 90 w biuscie i biodrach to calkiem sporo wiec przy talii 60 to spora dysproporcja

Gość gość
A ktoremu mezczyznie sie podobają grubsze?Juz nie jeden zdekralował że nie potrafil by sie zakochac w grubej.

Gość gość
To nie dysproporcja, tylko idealne wymiary klepsydry, ponoć najlepszym typie kobiecej sylwetki ;)

Gość gość
Wiecie co, czasami jak was czytam to mi sie slabo robi. Dla was istnieje TYLKO chude i grube, nic pomiedzy? Jest jeszcze cos pomiedz, np. takie cos -http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/e0d/f83/0ba/f62/b6b/734/e3e/27b/633/040/d6_500x640.jpg, -http://pl.tinypic.com/view.php?pic=21osr9h&s=6 -http://m.ocdn.eu/_m/4d23696f5c2b8911aeb722e07fa654dd,62,37.jpg trudno je uznac za grube czy chude ...

Gość gość
Niektorym sie podobaja bo inaczej wszystkie grubsze kobiety bylyby samotne, a tak nie jest

Gość gość
otworzcie wszystkie linki.. przekopiujcie sobie

Gość laleczkaaaaaaaaaa
20:43- ta dziewczyna na zdjeciu to spaslak, sorry ,ale tak uwazam Ja wole swoj rozmiar 34, choc czasem mnie on kostuje sporo wyrzeczeń ale warto

Gość gość
Są z nimi z braku laku ehh ale i tak to sa zwiazkitakie na odwal się.

Gość gość
Ba! Nawet spora czesc tych "grubszych"( używam cudzyslowia, bo co dla jednych juz grube, to dla innych ksztaltne) ma tak przystojnych facetów, ze tym szczupłym oczy ze zdziwienia wychodzą ;)

Gość gość
Jak jestes tak leniwa ze nie otworzylas wszystkich zdjec to z toba nie dyskutuje. Na fotach sa rozne dziewczyny.

Gość gość
Bo często jest tak że przyastojni maja dosc tych lalek,dlatego wola takie grubsze bo mysla że ich nie beda zdradzac jak byłe,ale i tak nie sa przy tych kobietach spełnieni.

Gość dość ładna ale nie w typie
Ja jestem grubszą samotną kobietą. Przy czym określiłabym się jako pulchną a nie grubą. Niestety mam gruszkowate proporcje, tak więc nie mam dużego biustu. :(

Gość laleczkaaaaaaaaaa
no to pierwsza z linka to spaślak

Gość gość
Ja nawet zauważyłam ,że wiecej moich grubszych ( nie otylych) kolezanek ma facetow i sa mezatkami niz tych chudych,ktore wlasnie czesto sa singielkami To tez zalezy od kobiety, ale wiele kobiet przy kości ma faceta czy meza

Gość gość
Dosc ladna ale nie w typie cos mi sie wydaje że nie jestes jakas gruba,pewnie nie wazycsz wieceiej niz 60 kg?

Gość laleczkaaaaaaaaaa
naucz sie wklejać linki

Gość gość
Dlaczego maja mezow ?Bo nie są zbyt wybredne,i biorą pierwszego lepszego.

Gość gość
Sloneczko ty slodkie, wklejam linki normalnie, jak sie wysle posta to one potem sie rozdzielaja. Myslisz, ze jestem tak glupia, ze sama to robie? A na tnij nie chce mi sie wrzucac, komu bedzie chcialo, to sobie przeklei i skomentuje.

Gość gość
Nie jhest gruba,ale ma kolkowatą figurę.

Gość gość
oceni ktos te z kolejnych linkow czy jestescie zbyt leniwi aby to przekopiowac? :)

Gość prawictwo pospolite 193
ta z 20 51 nie jest taka zła .. Nawet może być

Gość gość
Ot, macie faceta wypowiadającego sie na babskim forum :D Zakompleksiony prawiczek :P Znawca :D