Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam faceta i nie zamierzam rozpaczac.

Polecane posty

Gość gość

Przekonalam, ze najwazniejsi sa w zyciu dobrzi przyjaciele, rodzina. Facet przychodzi, potem ewentualnie zdradzi i odejdzie. Lub i nie, ale nie warto sie na nich opierac. Trzeba przede wszystkim stawiac i liczyc na siebie. Pozniej jesli kogos spotkamy moze byc milym dodatkiem do naszego zycia. Ale najwazniejsze jest kochac samego siebie.

Gość gość
kto sie ze mna zgodzi?

Gość gość
z kobietami jest tak samo

Gość gość
ja jestem facetem i się z tobą zgodzę. Nie ma sensu rozpaczać z powodu jednej kobiety skoro na swiecie są ich miliony a rodzinę ma się tylko jedną. Poza tym najwazniejsze to inwestować w siebie i zając się glównie tym bo najlepiej sie na tym wyjdzie. U kobiet jest chyba podobnie

Gość gość
zwiazek ze samym soba to najwazniejszy zwiazek, bo ze soba bedziemy do konca zycia:)

Gość gość
tylko to kobiecie zegar biologiczny tyka nieubłaganie, nim się obejrzysz a 30stka na karku, a potem to już równia pochyła w drodze do staropanieństwa, życia w rozgoryczeniu i frustracji..

Gość gość
ale to co mam na sile wiazac z pierwszym lepszym? Nie dziekuje:) Nie bede siebie i innych nieuszczesliwiac na sile, bo to nie fair.