Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczęśliwie zakochana, co byście zrobili

Polecane posty

Gość gość

Zerwał ze mną chłopak 2 tygodnie temu. Wczoraj sobie wszystko prawie wyjaśnilismy, że dajemy sobie druga szanse. Powiedziałam mu bardzo wiele ważnych dla mnie rzeczy, on mnie przeprosił ze mnie wzywał, ja jego też. Myślałam że będzie okej. Dziś do niego dzwonie a on ma wyłączony telefon. Odebrał z innego numeru ale od razu się rozłączył. Nie wiedziałam co robić wiec do niego pojechałam, ale była tylko jego matka, on nie chciał przyjść kiedy dowiedział się ze ja jestem. Namowilam ja żeby poprosiła go żeby do mnie zadzwonił. Napisał, powiedział ze chce przerwy ale miał do mnie jakieś żale. Zadzwoniłam przed chwiła a ten miał do mnie pretensje i wręcz na mnie krzyczał ze przyjechałam do niego do domu z kolega i ze teraz tez na piwo wyszłam z kolega. Nie wiem co mam robić. Mówi ze to ja się musze zmienić a w sobie nie widzi żadnych problemów. Przez to ze dziś do niego pojechałam mama się na mnie obraziła bo mówi ze to on powinien się o mnie starać a nie ja o niego. Co byście zrobili na moim miejscu. Kocham go i chce z nim być, ale nawet po tym telefonie czuje się przytloczona.

Gość gość
Co sądzicie?

Gość gość
Pomóżcie

Gość gość
mama ma rację, niestety. Twoja jedyna szansa to odczekac, aż się odezwie do Ciebie. Jeżeli Ty to będziesz robic, on będzie coraz bardziej się oddalał od Ciebie, a wręcz unikał. Jeżeli chcesz, żeby się zbliżył, musisz się oddalic. To nie jest tożsame z fochem, czy chamskim zachowaniem wobec niego. On potrzebuje czasu, jak widzisz, nie miał ochoty z Tobą rozmawiac, ani Cię widziec, więc się nie narzucaj, bo na siłę nikt nikogo do kochania nie zmusił. Musi sobie poukładac wszystko i może do Ciebie wróci, ale jeżeli będziesz chciała coś na szybko, albo na siłę to nic z tego nie będzie.

Gość gość
ja tez niestety

Gość gość
nie mam szczescia w milosci

Gość gość
Ja w sytuacjach trudnych zawsze proszę o ich rozjasnienie dobrej tarocistki. Za taką uwazam Sofii, ktora wróży emailowo i jest konkretna i rzeczowa. Jesli potrzebujecie takiej porady piszcie do niej na email tarocistkasofii@wp.pl . Wróży odpłatnie ale jest tego warta.

Gość gość
Napisał mi zw potrzebuje czasu, ja odpisałam co myślę na ten temat i powiedziałam ze i tak już pokazałam ze mi na nim zależy i żeby on to zrobił, zaczął pisać że mnie kocha, że mu na mnie zależy. Teraz najbardziej żal mi mojej mamy, nie trzymałam języka za zębami i powiedziałam jej o wszystkich naszych kłótniich, zresztą nie przyszło by mi do głowy ze on się odezwie. Mam teraz 2 problemy na głowie.

Gość gość
w*********j z ta tarociotką

Gość Taki_jeden_964
Też mi problemy.

Gość gość
Dla mnie to wielki problem