Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ugotowani

Polecane posty

Gość gość

Czy to są postawiani ludzie? Ich mieszkania są bez "duszy", puste surowe, wynajęte? I każdy z nich to albo właściciel firmy, modelka, trenerka czy inne topowe zawody. Jeszcze pierwsza seria byla w miarę. Nie wiem czy widzieliście wersje brytyjską ale jest zdecydowanie bardziej "ludzka"

Gość gość
ściema, normalni, przeciętni ludzie tak nie mieszkają dlaczego w tych programach nie ma sprzątaczki, kasjerki, budowlańca, nauczycielki, kierowcy, biurwy z urzędu, bezrobotnego, fryzjerki, kosmetyczki ?

gdzieś czytałam o kryteriach naboru uczestników tego programu - tzw. niebanalne osobowości, ciekawe zawody, interesujące pasje to nie są ludzie z łapanki z ulicy czy tzw. średnia krajowa, tylko wybrańcy, którzy przeszli casting

Gość gość
no ja jak oglądam ten program to też się zastanawiam. Jacyś dziwni są, trochę tacy niepasujący do tego kraju.

Gość gość
Aha to by dużo wyjasnialo. W wersji brrytyjskiej ci ludzie sa naprawdę zdecydowanie lepsi:-P i mieszkają w klitkach. Szkoda że w Polsce musi być na bogato

Gość gość
Też w to nie wierzę!!! Beznadziejny program jak cały TVN!!! A słyszeliście, że będzie druga seria kto poślubi ... poracha!

Gość gość
Zeby przeciętnego Polaka jeszcze bardziej zdolowac

Gość gość
Coraz większe badziewia tam lecą

Gość gość
TVN juz kilka lat temu zszedł na psy... pamietam jak ta stacja startowała, bylam dzieckiem potem nastolatką, Milionerzy, Agent, Big Brother, Wyprawa Robinson czy chociazby swietny teleturniej Najsłabsze Ogniwo... pamietam tez stare Rozmowy w toku, byly normalne rozmowy, zyciowe problemy typu cięzkie choroby, byle zakonnice,emerytowany ksiądz alkoholik ktory nie wstydzil sie pokazac swojej twarzy, transseksualny facet i kobieta ktora zmienila plec na męską i miala dzieci, sporo tego bylo, a teraz? kompletne gowno, nawet tego nie oglądam, Drzyzga stala sie medialna lafiryndą

Widziałam kilka odcinków w domu kiedyś, tam raz była laska, która się chwaliła tańcem go-go, tyle że go trenowała dopiero od miesiąca czy jakoś tak, więc może go nawet zaczęła trenować specjalnie, żeby mieć większe szanse dostania się do programu, bo to przecież taka niebanalna pasja. Żenada i tyle, lansu w tym pełno, ludzie, którzy robią kolację u znajomych, żeby ładniejszy dom był pokazany w tv, czy to jest program o dekoracji wnętrz czy o gotowaniu to ja nie wiem.

Gość gość
Brytyjska wersja :D świetna jest.

Gość gość
Dlatego się spytałam. Te mieszkania jak z katalogu. Ludzie ynteligentni. Jeszcze te pierwsze serie byly właśnie ok a teraz jest coraz gorzej. Rozmowy w toku to teraz ma nizszy poziom niż te wszystkie paraseriale

Gość gość
W brytyjskiej są normalne kolacje, bez spiny. Czasem zarcie wyglada gorzej niż dla psa. I ludzie nie są piekni i szczupli,nie mają super zawodu. I piją.

Gość gość
poza tym w każdym odcinku musi być conajmniej jeden oryginał. No sorry, ale takich typów jak tam nie ma tylu w społeczeństwie.

Gość gość
Mam wrażenie że oni po prostu chcą pokazać jak to ludzie maja dobrze

Gość gość
A nie mają. Dziewczyna po studiach nie będzie mieć 100 m mieszkania w nowym budownictwie to po prostu nierealne

Gość gość
Maja jak maja ustawionych rodzicow....tylko wtedy nie leca do tvn