Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy po raz pierwszy sięgliście po papierosa?

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekawości ;) Czy od tamtego czasu jesteście nałogowcami? Ja raz czy dwa w życiu spróbowałam żeby sie przekonać , co ludzie w tym widzą. I dla mnie to strata pieniedzy. Nigdy nie bede palić. :)

Gość gość
nigdy, mam 21 lat i nigdy nie paliłam :)

Gość gość
Około szóstej klasy. Od tego czasu palę, choć czasem z kilkuletnimi przerwami, ale nałogowcem jest się całe życie. Masz rację, nie pal: to niezdrowe i kosztowne, ale jest tez przyjemne (dla nałogowca, nie dla osoby która spróbowała raz czy dwa).

Gość zzzzss
13 lat to był jakiś mocny i wypaliłam go całego a potem się zerzygałam, a i tak teraz pale eh....

Ja najpierw zacząłem palić w gimnazjum kartki papieru zwinięte w rurke XD . Potem zaczęło się z bratem, ojcu podpieprzac fajki. A całkiem nauczyłem się palić w 3 gimnazjum, kiedy zaczęły się te gimbusiarskie melanże XD Od tamtej pory pale cały czas. Ale uzależnieniem to nie jest. Gdybym chciał rzucić to od razu bym to zrobił. Ale pale, bo lubie XD

Gość gość
"13 lat to był jakiś mocny i wypaliłam go całego a potem się zerzygałam, a i tak teraz pale eh" to chyba jakiś masochizm :)

Gość gość
nigdy - nie wypalilam zadnego, nie ciagnęlo mnie,

Gość gość
16 pierwszy i ostatni. Nawet nie cały na spółkę z kuzynką

Gość gość
Jakoś w liceum, w maturalnej chyba. Od tamtej pory paliłam 4 lata i rzuciłam z dnia na dzień.

Gość gość
Ja pierwszego papierosa zapaliłam w wieku 16 lat i teraz palę okazjonalnie ze znajomymi :)