Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam depresję

Polecane posty

Gość gość
Najgorsze to wmawiać komuś kto ma podstawy by czuć się niezadowolonym z życia jakąś z tyłka wyjętą depresję. Na kłopoty w życiu potrzebna jest pomocna dłoń a nie wpieranie "leczenia" prawnie usankcjonowanymi narkotykami jak psychotropy. Najlepsza wypowiedź ;-)

Gość gość
mowisz z autopsji czy jestes 'pomocna kolezanka' ? :>

Gość gość
jako pomocna koleżanka z najlepszymi intencjami :-) przedostatnia wypowiedź to jakieś głupoty które tylko pogłębią ten stan:-)

Gość gość
a podstawy by czuć się niezadowolonym z życia to myślę, że każdy ma, jedni w mniejszym, inni- w większym stopniu tak myślę, i nigdy nie chciałabym aby ktoś wciskał mi jakieś bajeczki o depresji

Gość gość
Wszyscy ci pomo ni noepytaj nokogo kak to jest kak sie kupe robi bo kazdy tak ma. Zrob to sama i wyjdz z kibla, nie komus nazlosc tylko soboe. No cio!:-)

Gość gość
Psychotropy nie załatwiają sprawy, to jasne. Ale często stwarzają możliwość, zeby cierpiąca osoba miała siłe, by sama ja załatwić. Jak wymiotujesz ze stresu myslac o przyszlosci, jest mala szansa, ze postanowisz wziac w garsc swoje zycie. Farmakologia, ktora ukoi podstawowe lęki, poczucie ciaglego zniechecenia itp moze sprawic, ze w koncu ma sie na tyle jasny umysl, zeby o siebie zadbac. Jesli masz fatalny nastroj i brak sily do zycia, naprawde, jako osoba ktora to przeszła, mowie: idz po pomoc. Olej kpiarzy z kafeterii. Twoje zycie jest wazne i fajnie byloby, gdyby bylo szczesliwe. Nawet jesli "zmarnujesz" 2,3, 5 lat, ale wyjdziesz z tego - to sukces, odrobina szczescia wiecej w tym p*******m swiecie, odrobina naprostowanych dróg.... i nie ma sensu sie rozliczac, ze daloby sie szybciej, sprytniej, bez roztkliwiania nad sobą. Ostatecznie jesteś tylko Ty i twoje samopoczucie, a nie opinia pomaranczek. Nie bądź dla siebie surowa. Słabość to nie grzech. Bez wyrozumiałości dla siebie, nie da sie sobie pomoc. Gdyby zrobić anonimową ankietę wsrod populacji pt "Czy chcialbys/chcialabys zeby dziewczyna, ktora teraz czuje sie nieszczesliwa i beznadziejna odnalazla sens i ulozyla sobie zycie" zakladam, ze niemal wszyscy by sie zgodzili, wiec nie traktuj uszczypliwych pomaranczowych glosow jako przewazajcej opinii :)

Gość kocham was moji mili
farmakologia to szatan i goow/no absolutne. Niszczą wam wszystkie wnętrzności aby stworzyć rynek na więcej "leków" którymi będą was faszerować niczym świnie na ubój. NIE BIERZCIE TEGO SYFU.

Gość gość
Tez mam kircze:-( chcialem sie utopic ale umie plywac:-( a jak sie chcialem powiecic to linka pekla 86 kilo w gomooficach . Juz niewiem comam zrobic:-(kurczę sie niewiem czy sam czy tylko kurcze się. Co zemna bedzię, chę?

Gość gość
Tez mam kircze:-( chcialem sie utopic ale umie plywac:-( a jak sie chcialem powiecic to linka pekla 86 kilo w gomooficach . Juz niewiem comam zrobic:-(kurczę sie niewiem czy sam czy tylko kurcze się. Co zemna bedzię, chę?

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
gród kraka