Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybielanie zębów domowe sposob

wybielanie zębów domowe sposoby

Polecane posty

Gość wybielanie zębów domowe sposob

wybielanie zębów domowe sposoby więcej tutaj http://wybielaczzebow.pl/ Zęby białe jak po wizycie u stomatologa? Teraz jest to możliwe! Poznaj iBright – najskuteczniejszy wybielacz na rynku medycznym.

Gość gość
Ja staram się myć po każdym jedzeniu. Przyjąłem się teraz do super pracy ale niestety jak idę po śniadaniu jako JEDYNY umyć zęby to wszyscy się patrzą na mnie jak na wariata. Co ty, w pracy zęby myjesz? - słyszę. Ale co się dziwić. Oni nawet jak się wyszczą to rzadko który ręce umyje. Dlatego za każdym razem jak taki ktoś wita się ze mną przez podanie ręki (błeee...) to podam mu, owszem, ale za moment idę zdezynfekować dłoń.

Gość katarafka
No spoko, higiena jest ważna, ale bez przesady, nie musisz co chwilę myć zębów, żeby mieć zarąbisty uśmiech. Ja mam naturalnie żółtawy odcień zębów i raz do roku stosuję plus system 5 dni od Białej Perły i zęby mam jak po wybielaniu w gabinecie. Ja zawsze używam tych nakładek z żelem rano i wieczorem po 20 minut i sprawdzam o ile tonów się rozjaśniły, w tym roku jak przez 14 dni, to aż o 8 odcieni i to za cenę milion razy tańszą niż u profesjonalisty :D

Gość gość
a czym umyć zęby po zjedzeniu kupy? Domestosem?

Gość mów mi ada
Ja miesiąc temu wybieliłam zęby nakładkami od Białej Perły system 5 dni i pięknie wybieliło mi zęby. Jeżeli macie duże przebarwienia, albo naturalnie żółtawy odcień, to biała perła sobie poradzi. . Nakładałam żel dwa razy dziennie po około 20 minut i pierwsze efekty było widać już po kilku dniach a w sumie rozjasniłam o 7 odcieni.

Gość gość
Moim zdaniem jednak nic nie zastąpi wizyty w gabinecie. :) Próbowałam już wszystkich domowych sposobów - płyny, paski, pasty, naturalne mieszanki i to na nic. W końcu poszłam do http://dentarama.pl/ i po 3 zabiegach moje zęby wyglądają jak z okładki. :)

Gość gość
Nie mam kasy na wybielanie u dentysty. Zaraz pewnie mnie zjada wszyscy ale robiłam soda i sokiem z cytryny. Tanio i nawet nieźle zadziałało.

Ja chyba wypróbuje iWhite bo dużo dobrych opinii słyszę :) Wydaje się być bardzo dobrym produktem :)

Gość gość
no k***a nkeogladasz reklam? ja p*****le wyciagasz sz.zene ma zsz w,Korega taps ibyszczą haha jak cie niestac na wga szcsene to chyc sie roboty jacie w,Angli niechxa fo zmien kaj kurde aaa:-P