Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gnój zabił dziecko siekierą, nie mogę przestać o tym myśleć

Polecane posty

Gość gość

Straszna tragedia w Kamiennej Górze. Tak wiem zaraz tu znajdzie się parę mądralińskich i stwierdzą, że codziennie jakieś dziecko umiera i ich to nie rusza ale nie co dzień w biały dzień, w środku miasta podbiega przypadkowy debil i morduje dzieciaka na oczach rodziców. Jeszcze mówili, że to dziecko wrzeszczało czyli cierpiało i było świadome.... straszne :( Dla rodziców teraz czas się zatrzymał na długo, strasznie mi ich żal. Nie chcę myśleć co teraz przeżywają. Mam nadzieję, że nowy rząd wpłynie na sąd i zajmie się umieszczeniem go nie na wczasach wypoczynkowych z dala od innych więźniów, w pojedynczej celi jak to ma zwykle miejsce w Polsce w przypadku pedofilów i dzieciobójców. Mam nadzieję, że dostanie celę z czterema koksami którzy go będą dymać aż mu kiszka du/pą wyjdzie. Życzę jego matce żeby patrzyła na jego śmierć.

Gość gość
Ja tak samo, a jak go juz podymaja powinien dostac tak samo w leb siekiera,jak uderzyl to dziecko. Jego matce nie zycze niczego. Nie znam kobiety,ale ten gnoj,powinien poniesc smierc

Gość gość
dla takich ludzi powinny byc dozywotnie tortury, ktorymi steruja rodzice tej dziewczynki,a jesli by nie chcieli to droga losowania wsrod zgloszonych chetnych do tej zabawy. No ale my mamy humanityryzm i cywilizacje skaza go za nieumyslne spowodwanie smierci wiec dostanie 10 lat wyjdzie po 5 za dobre sprawowanie osobna cele z TV, opieke medyczna i wyzywienie calodzienne lepsze niz w szpitalach, wszystko z naszych podatkow.

Gość gość
9.22 mam dokładnie te same odczucia co ty...dla rodziców tej dziewczynki życia już nie ma, ale wiem dokładnie, co bym zrobiła na miejscu jej ojca - poświęciłabym WSZYSTKO co mam żeby gnoja dorwać i zabić, nieważne czy własnymi rękami czy przy pomocy wynajętych zabójców. I nie pieprzcie tu o wybaczeniu czy miłosierdziu, w takich przypadkach tylko oko za oko.

Gość gość
To jest efekt tego, że przy tak oczywistych sprawach nie ma kary śmierci. Więzienie powinno być więzieniem -karą -a nie ośrodkiem z siłownią i pysznymi obiadkami. Człowiek powinien bać się więzienia, a nie uciekać do niego np. przed zimą! To jak potraktuje społeczeństwo morderce, cholernego dzieciobójcę, jest lekcja i pokazówką dla innych. Na takich debili nie ma sposobu, nie ma resocjalizacji, bo oni nie myślą jak normalni ludzie -oni muszą się bać żeby czegoś nie zrobić. Przeraża mnie to, co się stało, od razu wyobraziłam sobie siebie, na miejscu jej rodziców.

Gość gość
Tez nie moge przestac o tym myslec

Gość gość
To wina rządów gdzie przestępcę się cholubi a ofiarę prześladuje. Powinien w ten sam sposób zakończyć żywot nie było by tyle bandytyzmu!

Gość gość
Jest gdzieś, oczywiście niestety nie w Polsce, takie więzienie, które rzeczywiście jest więzieniem, gdzie jest rygor, więźniowie wszystko robią w biegu, a za dobre sprawowanie nie wychodzą 15 lat wcześniej, tylko dostają radio na 15 minut! Da się? Da! Dla morderców powinny być osobne więzienia -właśnie takie, a nie jakieś pieprzone sanatoria a nie zakłady karne.

Gość gość
Śmierć dla takiego to jest okazanie łaski, kara śmierci jest bez sensu. Tortury nie. Tacy powinni mieć celę 2mx2m, bez łóżka, z wiaderkiem na odchody, pożywienie raz dziennie jakieś odpadki. I cela bez okna, tylko z kratką w drzwiach, żeby rodzice dziewczynki mogli go "odwiedzać" i patrzeć jak sobie teraz żyje.

Gość gość
09:31 Niestety ale śmierć to za mało. Nawet wymyślne tortury to wszystko za mało, gdyż nic nie odwróci tego co się wydarzyło.

Gość gość
To nie było zabójstwo tylko usiłowanie zabójstwa, bo w momencie zabierania do szpitala dziewczynka jeszcze żyła tak mówią prawnicy.... nie wierzyłam w to co słyszę tych prawników przeciągnęłabym za samochodem na sznurku na golasa po asfalcie :o

Gość gość
co za bzdura przecież dziecko umarło!!!!!! Więc usiłowanie zabójstwa doszło do skutku czyli morderstwo zostało dokonane. Co to za prawo co za knur je ustanowił

Gość gość
tak to są efekty tego, że w POlsce za kradzież batonika i błąd na fakturze idziesz do pierdla, a za zabójstwo udowadniają ci niepoczytalność, pomyłkę, wchodzą w tyłek, wypuszczają po kilku dniach aresztu. Sędzia liże ci syry, a prokurator głaszcze po główce. Nienawidzę debili w naszym systemie sprawiedliwości, bo od stalinizmu nic się nie zmieniło czyli największe kur/wy i szmaty zostają sędziami i prokuratorami. Pamiętacie sprawę małej Madzi? Jej matka już po tym jak wyszło na jaw, że ją zabiła zaczęła brylować w mediach, w gazetach, sesje, ścianki i NIC! Ludzie na to patrzyli, nasi wspaniali TVN-owi "dziennikarze" i inne kur/wy wielkie wywiady z nią przeprowadzali, a ten debil Matląg zaprosił ja do udziału w pokazie mody na fashion weeku w Łodzi. No nie wiedziałam czy ja śnię czy to reszta kraju śpi!!!!! Dopiero po kilku latach znalazł się jeden odważny i wziął ją za pysk i wsadził do pierdla. No ale póki się dało to brylowała, a ludzie NIC! NIC! NIC! :o zmierzamy donikąd jako naród :(

Gość gość
Zastanawiam sie czemu nikt go nie z***bal tam na miejscu

Gość gość
Na ogólnym piszą, że mieszkańcy KG umawiają się na samosąd.

Gość gość
O co chodzi? To jest na serio? Pierwsze słyszę. Nie oglądam i nie słucham wiadomości od kilku dni. Mówili gdzieś w TV o tym? To się zdarzyło naprawdę?

Gość gość
Zrobilabym wszystko żeby gnoja dorwać, niewazne jak. Polskie prawo go nie osadzi dobrze, w takich przypadkach roddzice powinni brać sprawy w swoje ręce. Najchetniej to bym go w piwnicy trzymala i czekala aż sie przekreci dostarczając mu najwymyslniejszych rozrywek :/ wspolczuje rodzicom.

Gość bol dópy
Ciekawe, czy ta telenowela będzie leciała dłużej niż ta o Katarzynie W?

Gość gość
tak to jest prawda, we wszystkich serwisach o tym mówią, wpisz sobie w wyszukiwarce "kamienna góra" a od razu ci wyskoczy informacja

Gość gość
Rzeczywiście. Dzięki za info.

Gość gość
przeciez on jest chory psychicznie, juz kiedys latal z siekiera i nikt nic z tym nie zrobil. wspolczuje rodzicom.

Gość gość
no to tym bardziej do odstrzału skoro już miał takie akcje...

Gość gość
Przypuszczam, że on wyląduje w psychiatryku, dobiorą mu leki i po roku wypuszczą, żeby sobie kupił następną siekierkę. :O

Gość cołko prowda
Pamiętacie lincz we Włodowie? jak sami nie weźmiemy się za szukanie sprawiedliwości i ochronę bliskich to te żydo-komusze kur/wy i popłuczyny nas nie ochronią :o Ten facet latał z siekierą już wcześniej i nic! państwo nie zrobiło nic żeby go odizolować, bo przecież nikomu nie stała się krzywda. W tym żydo-komuszym szambie musi stać się tragedia aby łaskawie zaaresztować typa! Taką mamy wolność, którą Tusku niedawno świętował :o ostatnią wolność jaką mieliśmy to była przed 1939 rokiem i tam Polak był obywatelem w swoim kraju, a teraz żyjemy w jakimś obozie koncentracyjnym gdzie jesteśmy jako naród gnębieni, gdzie jesteśmy podludźmi, gdzie napuszcza się jednych na drugich, pielęgniarki na nauczycieli, lekarzy na górników, gdzie w urzędzie skarbowym klęczysz, a za złe parkowanie idziesz do więzienia, gdzie jesteś zerem, bo masz Polski paszport, gdzie zabiera nam się lwią cześć zarobków, gdzie promuje się celebryckie miernoty i dzieci UB-ków, gdzie daje się wolność bandytom aby nas Polaków jeszcze bardziej upodlić, żeby pokazać nam jakim jesteśmy bydłem i podludźmi. Żyjemy w totalnym upodleniu, a ta sprawa z Kamiennej zakończy się tak, że debila wyślą na parę miesięcy do psychiatryka, dadzą leki, pogłaszczą po główce i wróci on do korzystania z uroków życia po to aby śmiać cię nam Polakom w twarz. Nie liczcie na nic innego

Gość gość
jutro 'biegli' stwierdza ze byl na dopalaczach, dostanie przymusowy odwyk i kuratora, a w mediach znowu podniesie sie bezcelowa debata nad dopalaczami, za to lecznicza marihuana pozbawi szanse na zdrowie kolejne dziecko i polska wroci do 'normy' :O

Gość gość
Lincz w takich sytuacjach powinien być dopuszczony. Kurwa osobiście bym go sfinalizował. Bez drgnięcia powieki.

Gość gość
cołko prowda z ust mi to wyjęłaś tak właśnie wygląda nasz dziki kraj

Gość gość
Tez nie mogę przestać o tym myśleć od wczoraj... serce mi pęka z żalu. W biały dzień, w centrum miasta! Dziewczynka z rodzicami w księgarni, pewno kupowali przybory szkolne. Ja na nawet nie chce myśleć co czują rodzice. Co to za p********e bydle zrobiło, co on miał w głowie? Myślę sobie, że nawet ci "słynni" seryjni mordercy grasowali w nocy, w lesie, w podejrzanych dzielnicach, ludzie choć w teorii mogli się przed tym obronić, nie wychodząc samemu z domu, nie wypuszczając dzieci, etc. A ta sytuacja? Jak możemy ochronić siebie, swoje dzieci przed takim złem? Nie jestem zbyt wierząca,ale nie mogę przestać myśleć o tym, co tym czymś (bo człowiekiem nie nazwę) kierowało.przeciez wiedzial ze go zlapia i reszte zycia spedzi w pierdlu. Opętanie? I dlaczego niewinne dziecko zapłacilo za to najwyższa cenę? Skąd tyle zła w tym świecie?:(

Gość gość
Co za skur...el :/ powinni go posadzic na krzesle elektrycznym. Jakby mieli problem znalezc kogos kto by je "odpalil" to z checia ja bym to zrobila bez mrugniecia okiem.

Gość gość
Wgl to widzieliście jego imię? Samuel N. czyli jakis ciapaty idiota. Ponacinać skore i posypać sola. Połamać wszystkie kości jedna po drugiej. Niech zdycha.