Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gnój zabił dziecko siekierą, nie mogę przestać o tym myśleć

Polecane posty

Gość gość
zdjecia juz fakt usunal chyba sie wystraszyli. Dobrze ze tu napisaliscie o tych zdjeciach to zdazylam zobaczyc.

Jezus Maria ona jest cała we krwi ! , przecież musiał mocno czaszkę uszkodzić itd . Nie będzie miał życia ten człowiek , nawet jak go wypuszczą to mieszkańcy znajdą i zlinczują . Mój mąż mówi , że zabiłby typa na miejscu , ja zresztą też . Życie bez dziecka jest bez sensu , wolałabym siedzieć w pierdlu . Jak słyszę , że jakieś dziecko umiera to myślę o swoim synku , żeby mu się nic nigdy nie przytrafiło , codziennie się o niego boję .

Gość gość
ja mam ten fakt czytałam i płakałam :-( to brak słów

Gość gość
Popierdo/lony fakt musiał dac jej zdjęcie na okładkę :o żadnych skrupułów i taktu tego samego co spotkało tą rodzinę życzę redaktorom tego żydowskiego szmatławca

Gość gość
jak już macie te dzieci to ich kurwa wychowujcie a nie tylko chowacie, gdyby ten drań był dobrze wychowany nie zrobiłby tego, a tak to winien zapierdolić rodziców a nie niewinne osoby

Gość gość
Boże to zdjęcie mnie przeraziło.. Nawet nie szukałam tych fot o których piszecie bo troche sie bałam ale ktoś podał tu linka i coś mnie podkusiło. Teraz będzie mi się to śnić po nocach ten obłęd i szok w oczach tego biednego dziecka. To jest straszne. Po prostu straszne. Idziesz sobie do sklepu jakby nigdy nic i nagle czujesz potworny ból i uchodzi z ciebie życie wszystko co masz najcenniejsze po prostu odchodzi. Nawet dla dorosłego jest to coś przeokropnego a tu mamy do czynienia z dzieckiem. Nie jestem w stanie sobie tego wybrazić. Straszna tragedia tego dziecka i jego rodziców.

Gość gość
Coś strasznego, widać, że ta dziewczynka jeszcze była przytomna, robiła rączką papa swoim rodzicom:( a ten cytat co ktoś wkleił już mnie całkowicie rozkleja:( "10-letnia Kamila była znana mieszkańcom Kamiennej Góry. Bardzo szybko po jej narodzinach okazało się, że ma poważną wadę serca. Przeszła wiele operacji. Lekarze w Wałbrzychu, Legnicy i Łodzi walczyli o jej życie i zdrowie, a rodzice przez lata z pomocą fundacji zbierali środki na rehabilitację. Przed Kamilą była jeszcze jedna operacja."

Gość gość
Ten Morderca Samuel N. to ciapaty imigrant z Syrii. Brawo UE, brawo multi kulti! Zaczyna się miód życie jak we Francji i UK, teraz tylko czekać aż nam zaczną łeb ucinać na ulicach. On się zachował tak jak zwykło się to robić w jego dziczy i tam nikogo takie incydenty nie dziwią. Oni tacy są i już. Pozdrowienia z Kamiennej Góry.

Gość gość
no to teraz nie będzie wolno go tknąć, bo się Merkelowa SS-mańska d***** z kur/wą Hollandem i szmatą Elżbietą II zaplują i sankcje na nas nałożą. Przecież to tylko polski pomiot zdechł i pewnie sam był sobie winien, nie powinniśmy karać tego biednego muzułmańskiego imigranta, który walczy z polskim rasizmem. Pewnie jeszcze rentę i mieszkanie mu dadzą.... nic mnie nie zdziwi

Gość gość
To nie żaden emigrant, to polak, syn nauczycielki miał staż jako fizjoterapeuta, ale nie mógł długo znaleźć pracy, poszedł wczoraj do PUP-u wszedł do pierwszego pomieszczenia i powiedział, że mają sprawę do omówienia, chciał zabić tę babkę co tam siedziała ale ludzie się zlecieli i go wyprowadzili stamtąd, nie wiedzieli, że ma siekierę, z tej frustracji podbiegł do tej dziewczynki i zrobił co zrobił, wszystko dlatego, że się dowiedział, że nie dostanie zasiłku

Gość gość
Ja też ciągle o tym myślę, i jeszcze te zdjęcia zobaczyłam przypadkowo, nie sądziłam, że ktoś zdążył zrobi foty, chore to jakieś :O Dobrze ktoś napisał na fakcie, że mordercy mordę zasłonili, a biedne dziecko zakrwawione i przerażone pokazują. Chociaż może z drugiej strony to dobrze, że ludzi to poruszy, może dla kogoś to będzie przestroga? Przeraża mnie, co się dzieje. Od kilku dni żyję też sprawą tego morderstwa z Rakowisk, bo czytam o tym. Naprawdę nie wiadomo dnia ani godziny. Tak sobie myślę, że nie ma co się przejmować że jest się samemu, że nie ma się więcej kasy bo nie wiadomo, czy jutro będziemy żyć :O Jak widać, śmierć może dopaść podczas zakupów, a nawet podczas snu we własnym łóżku. Rzeczywitość zaczyna przypominać jakiś koszmar, za czasów okupacji ludzie wychodzili i nie wiedzieli, czy wrocą, a teraz jest jeszcze gorzej

Gość gość
Nie mam dzieci. Na te wiadomosc przeszly mnie ciarki i lzy stanely w oczach. Dokad ten swiat zmierza, gdzie dzieci zabijaja rodzicow, morduje sie bestialsko male dzieci, gdzie terrorysci ot tak zestrzeliwuja samolot. Dziwny jest ten swiat.

Gość gość
"Jezus Maria ona jest cała we krwi ! , przecież musiał mocno czaszkę uszkodzić itd " Ja się dziwię, że tylko uszkodził, a nie całkiem rozwalił, przecież siekiera ciężka jest, a on pewnie mocno walnął... Co za debil, kogoś atakować i jeszcze dziecko :O to już totalny s*******n, wybrać najsłabszą istotę. I do tego ta dziewczynka chorowała na serce. Co za niesprawiedliwość, chora, walczyła o życia, przechodziła operacje, a i tak zginęła w tak młodym wieku i w taki chory, absurdalny sposób

Gość gość
To nie żaden emigrant, to polak, syn nauczycielki miał staż jako fizjoterapeuta, ale nie mógł długo znaleźć pracy, poszedł wczoraj do PUP-u wszedł do pierwszego pomieszczenia i powiedział, że mają sprawę do omówienia, chciał zabić tę babkę co tam siedziała ale ludzie się zlecieli i go wyprowadzili stamtąd, nie wiedzieli, że ma siekierę, z tej frustracji podbiegł do tej dziewczynki i zrobił co zrobił, wszystko dlatego, że się dowiedział, że nie dostanie zasiłku z biedy ludzie nie wytrzymują, ale to powinni solidaruchów z lat 80 atakować, bo to oni doprowadzili kraj do ruiny, to za ich przyzwoleniem mamy biedę w kraju, po wuj zaczynali

Gość gość
jak nie wytrzymują to niech sobie w łeb walną, a nie komuś i jeszcze niewinnemu dziecku :O Z biedy. A w Rakowiskach z czego? Tm chyba z dobrobytu. NIe ma wytłumaczenia, po prostu coś się ludziom pieprzy w głowach, robią się cyborgi bez empatii, bez uczuć i bez rozumu, bo przecież jasne jest, że poniosą tego konsekwencje

Gość gość
10:51 brawo :o!

Gość gość
do gość dziś no właśnie, ludziom się pieprzy w głowach i nie boicie się rodzić dzieci, a jak się im popieprzy, to jeszcze jak rodziców zabije to mają to co wychowali, ale jak ktoś poza rodzicami cierpi, to okropne

Gość gość
No właśnie, teraz już chyba nawet swoich dzieci nie można być pewnym :O Faktem jest, że ludzie mają słabą psychikę, o wiele słabszą niż dawniej i albo im odwala, albo dają się zmanipulować, jak ten z Rakowisk. Jak ja czytam o takich sytuacjach to rzeczywiście myślę, że wolę nie mieć dzieci, ale nie dlatego, że co z nich wyrośnie, tylko że może stać się coś takiego... Nie da się ochronić własnego dziecka, zawsze i wszędzie może mu się coś stać. Nie zabrała choroba to zabił psychol :O

Gość gość
no szkoda dziecka ale z drugiej strony chorowala nie wiadomo czy by i tak przezyla... oczywiscie nie jest to usprawiedliwieniem ale moze i dobrze ze na zdrowe dziecko nie trafilo:(

Gość gość
no szkoda, że na ciebie nie trafiło, bo ty mega chora na łeb jesteś :o

Gość gość
Strach na ulicę wychodzić :o

Gość gość
A może gdyby miała zdrowe serce to by przeżyła...

Gość gość
Wątpliwe, po ciosie siekierą w głowę...

Powinni mu zdjęciem tej zakrwawionej dziewczynki ściany w pierdlu wytapetować, żeby dzień i noc na niego patrzyła ;(

Coś strasznego dla rodziców, ale.. dobrze tak tym banderowskim psom. Mają za swoje. Niech sie cieszą ze prawo karmy ich lagodnie potraktowalo.

Gość gość
Niedługo pewie będzie celebrytą, jak Waśniewska :)

debilny fakt sie cieszy, bo ma sensacje. i ten tekst "bydlaku, czemu zabiłeś Kamilę?" hahahaha toć weźcie z tą tanią sensacją, bo sie słabo robi. zabił to zabił, na ch*j drążyć temat. zajmijcie sie czymś ciekawszym i bardziej ambitnym

nie gój tylko świr, chyba normalny morderca PLANUJE z***banie kogoś, nie robi tego siekierą w czytelni (wtf). psychol po prostu.