Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gnój zabił dziecko siekierą, nie mogę przestać o tym myśleć

Polecane posty

debilny fakt sie cieszy, bo ma sensacje. i ten tekst "bydlaku, czemu zabiłeś Kamilę?" hahahaha toć weźcie z tą tanią sensacją, bo sie słabo robi. zabił to zabił, na ch*j drążyć temat. zajmijcie sie czymś ciekawszym i bardziej ambitnym x co prawda to prawda, raz na 200 lat ktoś zaj***e dziecko siekierą, a te już znoszą jajo i ryczą, bo media im kazały. niesmaczne.

Niedługo pewie będzie celebrytą, jak Waśniewska usmiech.gif x i o to chodzi, a państwie normalnym dla morderców jest kara śmierci i niech Bóg rozsądzi, a w państwie socjalistycznym na mordercach się zarabia, ich życie jest więc cenne. mdli mnie od takiej państwowości, gardzę takim systemem prawnym. gdyby go skazali na śmierć to by już nikt o tym nie pierdzielił, bo nie wypada mówić o dwóch nieboszczykach.

Gość gość
A ja mam tą całą sprawę głęboko w d***e!

Gość Freaku54
Płakać się chce jak o tym się myśli. Co ludzie mają w głowach?

Płakać się chce jak o tym się myśli. Co ludzie mają w głowach? x nie wiem, chyba g****o, bo płaczą na zawołanie, jak media tupną nóżką

Gość gość
Broken przypominam ci , że w PRL, ZSRR była kara śmierci, a PRL określała się jako państwo socjalistyczne.

Gość gość
Lepiej by było gdyby straciła przytomność.Teraz matka do końca życia będzie miała w uszach jej koszmarny krzyk cierpienia,a przed oczami widok przerażonego,umierającego dziecka.Jaka bestia opętała tego łajdaka...?

Gość gość
Zdjęcia są oczywiście makabryczne i łamią serce z żalu, ale faktycznie jest przytomna, wyciąga rączkę, na jej twarzy widać bardziej przerażenie niż bol... zmarła po kilku godzinach, może rzeczywiście słabe serce nie wytrzymalo? Choć tak naprawdę jakie w tym pocieszenie? Żadne:( nawet jeszcze gorzej, gdyż myślimy o tym, ile nerwow rodzice przeżyli od jej narodzin, jak walczyli a teraz stracili ja w tak okrutny i bezsensowny sposób. Nie mogę przestać o tym myśleć. Nic nie można było zrobić. Taka hipotetyczna sytuacja: wyobrazcie sobie, że w waszym mieście grasuje jakiś seryjny morderca. Taki jak z dokumentów na discovery. Panuje psychoza, ryglujecie drzwi na 4 spusty, nie wychodzicie po zmroku, dziecka do parku nie wypuszczacie. Ale w południe do księgarni w centrum miasta razem z rodzicami... czy może być coś bezpiecznjejszego? Straszna, po prostu straszna tragedia.

A doczytaliście o mordercy ? Ponoć chwile przed zabójstwem wyszedł z pośredniaka haha :D W polsce to już z tego bezrobocia depresja to za mało, ludziom ostro na mózg siada że z siekierami po ulichach latają

Gość gość
ja normalnie zaczełam bać sie z dziecmi wychodzić:/

Gość gość
nie dajmy się znów zwariować jak amerykanie w swojej psychozie trzeba robić wszystko żeby takich psycholi skutecznie od nas izolować. Pamiętacie tego gnoja co zamordował babkę z opieki społecznej, bo mu odmówili jakiegos tam zasiłku? a teraz ten Samuel, wcześniej jeszcze świr z włodowy i znów jakis kretyn terroryzujący inną wioskę (na dniach to było) NIKT NAS NIE CHRONI i to trzeba zmienić u nas to ofiara jest karana przez system. Duda jaki jest taki jest ale mam nadzieję, że się nie da tym komunistycznym żydkom z PO i zrobi z tym porządek.

Gość gość
Ten psychopata faktycznie chwile przed wyszedl z pup i podczas przesluchania przyznal sie, ze krazyl ulicami szukajac ofiary okolo 20 min. Upatrzyl sobie dziewczynke i jej matke, szedl za nimi jakis czas, w ksiegarni, gdzie wybieraly podreczniki, wyjal siekiere z reklamowki i uderzyl dziecko ostrzem w glowe z calej sily. Chcial sie ,,wyzyc,,.

Gość gość
Wiecie co jest najśmieszniejsze? To że gdyby ukradł rower dostałby z 15 lat a za to co zrobił dostanie z6-7.

Gość gość
i wyjdzie po trzech, za wzorowe sprawowanie i wcześniejsze niekaranie....

Gość gość
Wie ktoś może jakie jest pełne nazwisko tego Samuela?

Gość gość
Witam a morze pomyslec o powrocie kary smierci