Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samosąd za dziewczynkę z Kamiennej Góry

Polecane posty

Gość gość
krwawa smutna dziś xxx sratatatatatata. nigdy nie mów co byś zrobiła w takiej sytuacji. I nie oczerniaj ojca za to, ze nic nie zrobił temu facetowi od razu. Nigdy nie wiesz jak zachowasz się w tak ekstremalnej sytuacji.

Gość gość
Zdarzenie miało miejsce w Wałbrzychu. Z Kamiennej Góry pochodzi sprawca. Ma 27 lat i prawdopodobnie jest chory psychicznie, lub był pod wpływem tzw. "dopalaczy". Został zatrzymany wkrótce po zdarzeniu. Ofiara - owa 10-letnia dziewczynka - zmarła w szpitalu tego samego dnia. Biegł ulicą z siekierą i uderzył ją w głowę.

Gość gośćKasia
Ale tu kretynizmy jak na matke nie udało sie wjechać to teraz ojciec. Zaraz okaze się że to rodzicow wina ze dziecko do księgarni zabrali ludzie wszędzie szukają sensacji nawet w krzywdzie i tragedi ludzkiej.Wiadomo anonimowo to wypisuje sie takie bzdury. Przeraża mnie to co się dzieje na tym świecie

Gość gość
jakiś czas temu na zakupach wyśmiał mnie taki mały tępy bachor a stara tego bachora zadowolona!!! gdyby mnie ktoś zabił to by była cisza a w czym taki bachor lepszy bo jest bachorem???? mnie taki bachor właśnie skrzywdził a tu wielce hałas tylko dlatego że bachor miał lat 10 a nie 30!!!!! brak słów

Gość gość
lecz się, może jeszcze nie jest dla ciebie za późno :) dobry psychiatra, odpowiednie leki i będzie dobrze, trzymam kciuki <3

Gość gość
10:41 idź się uśpij zrobisz wszystkim przysłyge

Gość gość
rozwydrzony bachor dostał za swoje

Gość gość
10:47 bachor to cię musiał zrobić idioto

Gość gość
Czy modka może zrobić w koncu cos dobrego i zgłosić IP tego goscia na policję? od razu widac, że ktoś tu ma nierowno pod sufitem i powinien się zajać tym osobnikiem psychiatra a i policja powinna się zainteresowac. Bo chyba mamy kolejną jednostkę niebezpieczną dla otoczenia :O

Gość gość
właśnie tak się zastanawiam czy nie zgłosić tego idioty za popieranie zabójstwa

Gość gość
dobrze zrobił, to odwet na społeczeństwie za jego krzywdy, to sprawca jest tu największą ofiarą i jakoś prawie nikt tego nie dostrzega

Gość gość
nie karmcie trolla. szkoda, że zawsze musi sie znaleźć jakiś idiota, który rozwala nawet powazne tematy :O

Gość gość
Samosąd to metoda prymitywów i bezmózgów

Gość gość
Tymczasem zaczął się proces wschodzącej gwiazdy polskiej sceny wydawniczej Zuzanny M i jej chłopaka, którzy w Grudniu 2014 roku zaszlachtowali rodziców jej chłopaka. Starzy uważali że Zuzia ma zły wpływ na ich syna, więc starali się go izolować od niej. Chłopak był jednak skrajnie uzależniony emocjonalnie od Zuzi, i był zdania że jego rodzice zadają jej ból. Wspólnie postanowili zamordować potwory. I sami stali się potworami.

Gość gość
gość dziś Samosąd to metoda prymitywów i bezmózgów X Myślę że ten zwyrodnialec innego języka nie zrozumie, niż oko za oko ...

Gość cołko prowda
Ja czekam kiedy ten zagubiony, wspaniały młody człowiek zacznie brylować na ściankach i udzielać wywiadów w prasie jak Katarzyna W. Potem jak ona sesja na koniu i udział w pokazie mody na fashion weeku :) czekam kiedy zostanie gościem honorowym u Drzyzgi w żydowskim szambie TVN. Czekam kiedy napisze książkę zarabiając krocie, czekam kiedy wszyscy uczeni psychologowie w tv będą opowiadać jakim to on jest wrażliwym, cudownym człowiekiem, którego podłe moherowe, PiS-owskie, nietolerancyjne społeczeństwo chce zamordować za jego radosną, niewinną twórczość. Wszak żyjemy w koncentracyjnym obozie upodlenia narodu polskiego... niezmiennie od 1945 roku :( więc nic mnie nie zdziwi.

Gość gość
A właśnie. Ciekawe co tam słychać u Katarzyny Waśniewskiej...

Gość gość
10 Sierpnia miała urodziny. Skończyła 25 lat :)

Gość gość
Brawa dla sprawcy !

Gość TixTom
Tak tak teraz samosąd już to widzę, jak dobrze wiedzą, że jest ściśle pilnowany, to wyjdą, pokrzyczą, żeby pokazać się w TV i tyle. Przecież jego przechodnie zatrzymali tak? Czy tam świadkowie tego zdarzenia i co było? Wtedy mieli okazję, a teraz jak już nie ma na to szans, to ohohoho co my nie zrobimy itd, ale tak to już jest.