Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

poznajmy się

Polecane posty

Hej dziewczyny dziś znów mogę posiedzieć na kafe w pracy. Może poznamy się lepiej ile macie lat? gdzie pracujecie ? ile macie dzieci ? w jakim wieku? jaka jest wasza pasja?

Może dla zachęty zacznę od siebie Mam 27 lat i córkę 15 mieś. Pracuję w sklepie z firankami. Moją pasją jest moje dziecko, mąż i dom. Uwielbiam zajmować się córką patrzeć jak rośnie , czytać jej bajki, dbać o jej zdrowe odżywianie. Uwielbiam mojego męża. Uwielbiam gotować , robić przetwory, ciasta, robię nawet makaron. Lubię sprzatać i prasować . Uwielbiam myć okna i robię to 4 razy w roku.

Gość gość
Litości...

Gość mamasynka1
Witaj, mam 28 lat, trzyletniego synka, zajmuję się domem, mąż pracuje jako przedstawiciel handlowy więc większość czasu spędzam z dzieckiem sama. Moją pasją jest dom i ogród, większość warzyw mam własnych, synkowi przyrządzam zawsze domowe i zdrowe potrawy, mięso kupuję od zaprzyjaźnionego rolnika. Moja bratowa chyba mi zazdrości, bo ciągle podkreśla, że ona zostawiła roczną córkę swojej matce i wróciła do pracy, a ja nie czuję takiej potrzeby. Mąż potrafi nas utrzymać więc będę w domu z dzieckiem tyle ile trzeba, za jakiś rok planujemy rodzeństwo dla synka. Miło zobaczyć tu na forum jakichś normalnych ludzi jak ty Agatko :)

witaj mamasynka1. Miło mi . Moja bratowa też mi chyba zazdrości bo moja mała zachartowana , nie choruje, pije wodę i jest taki mądry i zwinny pierunek,a jej dziecko wody nie tknie pije tylko soczki i kompoty i choruje już miała 2 razy antybiotyk a ma dopiero 2 latka

Gość gość
cześć Jestem Aśka mam 16 miesięczna córka , mam 32 lata , obecnie jestem na wychowawczym, pracuję w korporacji , jestem specjalista ds. reklamy

Gość gość
Hej, jestem Milenka. Mam 13 miesieczna corcie. Tez uwielbiam zajmowac sie domem i dzieckiem. Mam kochanego bardzo dobrze zarabiajacego meza, nie musze pracowac bo i po co. Wole czas poswiecic dziecku i dbajac o siebie. Uwielbiam zakupy i fitness. W wolnych chwilach zajmuje sie ogrodkiem, rowniez robie przetwory na zime zeby byly warzywka i owocki dla rodzinki na zime. Dziecko jeszcze karmie piersia, ale coraz czesciej sciagam mleczko laktatorem żebym mogła wyjsc a mleczko poda opiekunka lub babcia.

Agata ty nierobie, brudasie! przestań kłamać! Opieka społeczna wczoraj u ciebie była i mało nie zemdleli ze smrodu w tej twojej melinie! na szczęście Dżesika 15 mies a nie MIEŚ kretynko jest u mnie i nic jej nie grozi! Oby tylko twój były konkubynt zaczął płacić alimynty bo będzie miał ze mną do czynienia! a Ty się nie udzielej bo żeś jeszcze nie wytrzeźwiała po sobotniej zabawie w remizie! znów cię wszystkie wiejskie janusze posuwały...... taki wstyd, taki wstyd :(

Gość gość
Agata ty nierobie, brudasie! przestań kłamać! Opieka społeczna wczoraj u ciebie była i mało nie zemdleli ze smrodu w tej twojej melinie! na szczęście Dżesika 15 mies a nie MIEŚ kretynko jest u mnie i nic jej nie grozi! Oby tylko twój były konkubynt zaczął płacić alimynty bo będzie miał ze mną do czynienia! a Ty się nie udzielej bo żeś jeszcze nie wytrzeźwiała po sobotniej zabawie w remizie! znów cię wszystkie wiejskie janusze posuwały...... taki wstyd, taki wstyd smutas.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxx Ja pierniczę trzeba mieć narypane po kopułką!