Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aida01

Problem ze znajomymi partnera...

Polecane posty

Gość Aida01

Witam wszystkich. Mam pewien problem od dłuższego czasu... zauważyłam, że przyjaciele mojego partnera, nie akceptują mnie. Prawie w ogóle ze mną nie rozmawiają, na wspólnych spotkaniach, unikają kontaktu ze mną, i ignorują mnie, jak by mnie tam w ogóle nie było. Bardzo mi się to nie spodobało... Wiele razy próbowałam rozmawiać o tym z moim partnerem ale jest to daremne, i kończy się tylko kłótnią. Niedawno zostałam zaproszona na "imprezę" przez pewną dziewczynę z tej grupy. Mój partner, nawet nie zapytał czy mam ochotę z nim iść... Stwierdził, że jeżeli nie chcę to on pójdzie sam. Oznajmiłam mu, że chciałabym aby ten dzień spędził, ze mną, abyśmy wybrali się gdzieś razem i miło go spędzili... Niestety na daremno... ta rozmowa zakończyła się kolejną kłótnią. Zauważyłam, że znajomi są dla niego ważniejsi niż ja. Oni myślą, że życie polega na ciągłym piciu i imprezowaniu. Wkurza mnie to że mój chłopak jest na kiwnięcie palcem. Oni zadzwonią i on już do nich leci. Co radzicie zrobić?? Bywałam z nim na imprezach i stwierdziłam, że źle sie czuje w ich towarzystwie... dlatego nie mam zamiaru przebywac na kolejnych....

Gość gość
Powinnaś zakończyć związek z obecnym partnerem. Staje się on klasycznym przykładem toksycznego związku.

Gość Aida01
pomiędzy nami wszystko układało się świetnie... kłócimy się tylko o znajomych :/ Gdyby nie ten jeden mankament wszystko było by pięknie....

Gość gość
Otóż to. W tej sytuacji to jest tak naprawdę związek między twoim partnerem a jego znajomymi. Ty jesteś tylko dodatkiem.

Gość Aida01
Kiedy spędzam z nim czas jest naprawde wspaniale. Poza tym dotad nie spotkalam jeszcze takiego czlowieka aby moc z nim rozmawiac o wszystkim i bez konca... dla mnie to zbyt despotyczne zakanczac zwiazek przez znajomych. oni mieliby wtedy satysfakcje ze sie mnie pozbyli a na to sobie nie pozwole bo go kocham i on mnie tez. ale problem w tym ze on ich zna od dziecka....