Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelikaPV

Płomień pod moją skórą czytał ktoś?

Polecane posty

Gość gość
A umiesz czytać? Bo chyba nie skoro zadajesz takie pytanie a masz w tym linku odpwiedź

Gość Dummmma
Gość może jest niegrzeczny, ale ma trochę racji. Jest tam napisane, że to historia miłosna. Swoją drogą znalałzam tam kilka książek dla siebie - Dzięki ;)

Gość Strigoica
No cóż ta książka mnie nie porwała.

Gość gość
Romans a tanie romansidło to co innego. Historia niby banalna może być opisana w ciekawy sposób. Więc widzę co jest napisane, ale też proszę o opinie. Są niestety teraz książki, w których dialogi są marne i takich wole unikać. Miałam nadzieję że w przypadku tej książki może być inaczej..

Gość AngelikaPV
Romans a tanie romansidło to co innego. Historia niby banalna może być opisana w ciekawy sposób. Więc widzę co jest napisane, ale też proszę o opinie. Są niestety teraz książki, w których dialogi są marne i takich wole unikać. Miałam nadzieję że w przypadku tej książki może być inaczej..

Gość AngelikaPV
Coś mi wskoczyło dwa razy.. jeśli ktoś ją czytał to proszę o info czy warto ją kupować

Gość gość
Jeżeli stawiasz na literaturę wyższych lotów to raczej sobie odpuść. O miłości można różnie pisać, ale tutaj idą w ilość a nie w jakość, takie mam wrażenie. Choć z drugiej strony wiesz, jak jesteś ciekawa, jesteś jak badacz literatury to przeczytaj - przynajmniej zaspokoisz to zainteresowanie

Gość gość
Mnie się podobała książka czytałam ja już jakieś dwa miesiące temu bo mi koleżanka pożyczyła ale fakt - jeśli nie lubisz romansideł to nie czytaj bo będziesz miała poczucie straty czasu.

Gość gość
A ja polecam. Ta książka ma jeszcze dwie części i na pewno jest lepsza niż 50 twarzy greya :PP Jeśli lubisz historie miłosne,a le przedstawione nie w tak głupi sposób, to powinnaś być zadowolona. Zresztą ile ludzi tyle opinii..

Gość gość
Ja bardziej polecam książkę pt. "W cieniu" A.S.A. Harrison

Gość AngelikaPV
Czytałam tę książkę i powiem - przeciętna. Czytało się ok, dość szybko ale szału nie ma, historia dość banalna choć momentami miałam wrażenie że coś się wydarzy innego... Poszukam może jakiegoś kryminału czy coś - będzie bardziej eocjonująco

Gość gość
Seria tych książek jest jak dla mnie całkiem w porządku. Miło i szybko się czyta :)

Gość gość
Ja odradzam, są lepsze książki choćby "Najgorszy człowiek na świecie"