Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie molestuje :(

Polecane posty

Gość gość

gość wczoraj [18:51] Mam 16 lat moja siostra 22 a jej chłopak 25 lat.. Myślę że jej chłopak mnie prześladuje ciągle jak u nas jest to dużą uwagę poświęca mi i tylko mi patrzy się na mnie tak jakby ... nie wiem jak to określić.. Oczywiście siostra niczego nie zauważyła rodzice chyba też nic. Raz jak byliśmy sami w domu ja i on bo rodzice poszli do pracy a siostra do sklepu to się do mnie tak jakby dobierał Zdążyłam uciec do pokoju i się zamknąć na klucz... Nie wiem co robić a nie chce nic mówić rodzicom i siostrze..bo ona jest z nim taka szczęśliwa co robić pomóżcie

Gość gość
Wczoraj ten temat już był. Typowy troll internetowy.

Gość gość
ale d**ek

Gość gość
No powiedzcie coś ! dlatego powtarzam te tematty poniewaz nikt powaznie nie umie odpowiedzieć !

Gość gość
też mi sensacja. Sytuacja bardzo typowa. Mówi się siostrze i rodzicom. A stwierdzenie w takiej sytuacji, że ona jest z nim szczęśliwa jest idiotyczne.

Gość gość
YyY CZEMU IDIOTYCZNE ?

Gość gość
bo ty jestes niepowazna!!! o podtarcie du/py tez sie pytasz??? jest szczesliwa z facetem, ktoremu w glowie obmacywanie jej mlodszej siostry?? jak ci sie nie podoba to powiedz o tym glosno, rodzicom, a najlepiej przy nim i siostrze krzyknij ze masz dosc jej zboczonego faceta, ktory tylko patrzy jak ciebie obmacac i nie zyczysz sobie jego obecnosci w tym domu. proste?

Gość gość
Ale ona mi nie wuierzy jprdl

Gość gość
Nie odpowiadać. Temat z rodzaju "karmienie trolla".

Gość gość
wiesz co? chcesz byc molestwoana to geba na klodke, nie chcesz to to tym MOW G L O S N O!! wybor nalezy do ciebie ty zyciowa niemoto :O

Gość gość
Ten pedryl codziennie zakłada po kilka takich wątków, tylko zmienia szczegóły, raz pisze z perspektywy siostry, raz inaczej, zmienia wiek. Nie odpisywać, po drugiej stronie siedzi jakiś stary pedryl i sobie wali pod wasze komentarze!!

Gość gość
Prowokator wróciłeś?

Ale to nikt nie musi tłumaczyć, od kilku dni pojawiają się różne podobne tematy tylko zmieniane są szczegóły. Od razu widać, że jakiś pedryl nie ma nic do roboty i tworzy prowokacje z tą 16 latką czy podobnym wiekiem. Żałosne jak kooopa.

popieram, to musi być być wykrzyczane przy wszystkich, szczególnie w jego obecności.

ale ona mi nie wierzy? haha jprd, to wpierw piszesz że nie wiesz jak masz to powiedzieć a teraz piszesz że ona mi nie wierzy? Haha, rzeczywiście prawie się dałem nabrać :D