Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos niezaradny zyciowo powinien miec dzieci

Polecane posty

Gość gość

-nie moge znależć pracy -nie umiem załatwiać spraw urzędowych -od wielu lat ucze się jezykow i nic mi do glowy nie wchodzi

Gość gość
krotka odpowiedz : nie 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Czy ktoś powinien czy nie powinien miec dzieci to nie mnie oceniać. Natomiast oczywistym jest że dziecko powinno być kochane, mieć zaspokojone przynajmniej elementarne potrzeby życiowe i nie powinna mu się dziać żadna krzywda.

Gość gość
Praca powinna być a jeśli nie ma to przynajmniej mąż powinien ją mieć. Sprawy urzędowe to urząd jest od tego że wyjaśnia, pomaga. Języki obce nasi rodzice, dziadowie rzadko kiedy znali język chyba że ktoś wyjeżdżał do pracy do Niemiec ale dzieci mieli wszyscy

ja wogóle nie poszłam na studia , gdyż nie była ze mnie pilna uczennica, matura na trójkach, języków nie znam, pracy szukałam kilka lat ale znalazłam, mam do niej 5 min piechotą. Pracuje na pól etatu . Przede wszystkim powinnaś mieć dobrego męża, tak jak ja . dobrze nam się układa , dziecko jest kochane , mamy pieniądze ponieważ pracujemy, dziecko zadbane pięknie się rozwija, w domu czysto , obiad zawsze dobry i zdrowy ugotowany. Trzeba mieć dobrego partnera i dobra organizacja i umieć sprzątać gotować robić przetwory i wtedy można mieć spokojnie dziecko

Gość gość
Agatka trollować to trzeba umić :) jesteś kiepskim projektem i nie umiesz prowokować :) te twoje obiadki już nam bokiem wychodzą, są zwyczajnie nudne jak ty :)

na dwoj***abka wróżyła, bo albo dziecko wymusi ogarnieciei ustabilizowanie albo wpedzi w depresje i jeszcze wieksza nieporadnosc

Gość gość
Odgrzewane ziemniaki z miesem mielonym- faktycznie pyszny obiad Agatko:) dobrze ze się chociaż przyznałas ze byłaś tępa w szkole, łatwo zresztą się domyślić.

Gość gość
Agatka ty tak na poważnie ? :)

nie rozumiem co się tak czepiacie ziemniaków i mielonych . Kotlety mielone z cebulką i z porem gotowane na parze są pyszne i zdrowe, do tego warzywa i ziemniaczki na parze samo zdrowie