Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomyliłam się i za wczesnie dałam jeść

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 miesięczne niemowle na mm. Pomieszalo mi się coś i dałam mu jeść godzinę za wczesnie. :( Czy może mieć problemy z brzuszkiem?

Gość gość
Nie na temat :)

Gość gość
o matko proszę napisz, że twój temat to jakiś żart :O przecież nie możesz być aż tak głupia :O

Gość gość
No po raz pierwszy mi się takie coś zdarzyło

Gość gość
Gratuluję! Wygralas Nagrodę Darwina! Czy wszystkie karmiace mm maja iloraz inteligencji ameby czy tylko Ty?

Gość gość
Jeśli nie umiesz odpowiedzieć na moje pytanie to żegnam, bo to jest nudne

Gość gość
A, co ma się stać? Jakby było najedzone, to by nie wypiło.

Gość gość
boże co za kretynka z ciebie :O...teraz pewnie bachor ci się przekręci bo dałaś mu godzinę wcześniej żryć :O:O...nie,nie wierzę ,że można być tak glupim :O

o jezu skąd w Was tyle jadu? nie wiesz jak pomóc to nie odpowiadaj - proste nic nie powinno się stać maluszkowi

Gość gość
Byliśmy z mężem u siostry Mały zjadł o 9 zamiast o 8 jak zawsze, po powrocie do domu pochrzanilo mi siebie i zamiast o 12 dałam jeść o 11. Zjadł połowę porcji

Gość gość
11.43 widać że nie masz pojęcia o temacie

Gość gość
Nic mu nie będzie :)

Gość gość
Autorko boisz sie pewnie o problemy typu gazy lub zatwardzenie?

Gość gość
Może boleć brzuszek bo mm dłużej się trawi, ale moja córka kiedyś jadła co 3 godz teraz domaga się co 2, 2 i pół po 120 ml i nic się nie dzieje

Gość gość
ale co to znaczy że dałaś dziecko o godzinę za wcześnie mm? To ty go nie karmisz na żądanie, tylko o określonej porze, nawet jak dziecko się nie domaga jedzenia? Ja też karmiłam mm, ale podawałam dopiero jak dziecko o to "prosiło". Nigdy nie budziłam w nocy jak przesypiało porę jedzenia, po prostu czekałam aż zgłodnieje, a nie dawałam na przykład co 3 godziny

Gość gość
W nocy 2 razy się budzi na mm a w dzień je co 3 godziny bo się domaga

Gość gość
Nic mu nie będzie, zwłaszcza ze nie zjadł wszystkiego :)

Gość gość
A co to was "krowy" obchodzi kto jak karmi??skoro wy wyzywacie autorkę to też was trzeba wyzwać maszkarony z zwisem do pępka tylko wy macie te problemy może autorka nie mogła karmić !! myślenie boli??? ehh jak to zwierze do dojenia nie zbyt myśli.Jak maleństwo zjadło nic mu nie będzie. Nie martw się :)

Gość gość
Ja karmię 4 miesieczne niemowle tylko marchewką i ziolami. Mleka nigdy nie lubil. Nawet w szpitalu nie chciał jeść. mm tez wypluwal, kocha za to marchewke. Ma dobre wyniki. A co do tematu autorko. Nie przejmuj sie glupimi wpisami. Nic dziecku nie będzie. Dziecko nie wypije jak nie jest głodne. Najwyżej mu sie uleje.

Gość gość
~~2 mieś i już mm czemu nie karmisz piersią? tak byłoby zdrowiej dla brzuszka ~~ ... wiedziałam ze zaraz padnie taki komentarz .... dziewczyna tak karmi i już .. jej sprawa ... ty karmisz piersią , fajnie ! ale nic Ci do tego jak kto zywi swoje dziecko po drugie ! autorko dziecku nic nie będzie ! po trzecie karmienie mm na żadanie ?? coś tu chyba nie halo ?! moja szwagierka tak robiła i bardzo dużo mleka wylewała , bo robiła mleko dziecku jak tylko zapłakało , np. co godzinę , co pół godziny co półtora ... i zawsze pełną porcje u robiła ...

Gość gość
Tu autorka Dziękuję za normalne wypowiedzi, moze za bardzo panikuje ale mnie uspokoiłyscie A co do tego czemu karmię mm - nie muszę się nikomu tłumaczyć :)

Gość gość
Autorka chyba nie kocha własnego dziecka

Gość gość
A co cie to obchodzi czym karmi?

Gość gość
Nikt autrki nie nawyzywal. Glupie pytanie to slusznie ktos zasugerowal niski iloraz i inteligencji. A kobiety karmiace piersia zostaly nawyzywane od krow i zwisajacych piersi. Naprawde wstydzcie sie. Ja mam w d***e jak ktos karmi. Moze karmic nawet patykami Ja karmie piersia i nie zycze sobie,zeby ktos przez to mnie obrazal. I wyobrazcie sobie,ze nie mam zwisow. Nie uwazam sie tez za dojna krowe. Zawsze najbardziej obrazaja i rzucaja sie na forach karmiace mm. Nie rozumiem tego. Macie jakies kompleksy? I oczywiscie koronne wyzwisko: zwis, flak,krowa. Jestescie zenujace. Obie strony - i karmiace mm, i karmiece piersia jeżeli uzywacie wyzwisk.

Gość gość
ale mamy karmiące piersią też nie są aniołami =) nie wszystkie oczywiście , ale niektóre na prawdę potrafią dowalić i zbesztać z ziemią ... a ze to mama karmiąca mm jest egoistką , ze nie powinna być matką , ze niedorosła do macierzyństwa , ze idiotka , ze pustak i wiele innych określeń jedne i drugie potrafią dopiec =D ja uważam , że każda mama ma prawo wybrać sposób karmienia i nikt nie powinien jej oceniać a tym bardziej obrażać =) AmEN!

Gość gość
Autorko , nie obrażaj siebie takimi pytaniami, ja rozumiem że kto pyta nie błądzi ale to było dobre w szkole, na studiach a jako dorosła kobieta mająca dziecko powinnaś już mieć jakieś podstawy w głowie.

Gość gość
A post pt "druga blada kreska czy to ciąża"?? to jest normalne pytanie jeszcze głupsze od postu autorki.