Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze objawy po transferze Wpisujcie

Polecane posty

Gość gość

Witam mam na imię Agata i mam 28 lat. Od 5 lat staramy się z mężem o dziecko. Mamy za sobą 3 nieudane IUI. Teraz jestem 5 dni po transferze. Osoby które mają za sobą udany i nieudany transfer wpisujcie się na pewno pomożecie. Szukałam już na różnych stronach objawów czego mogę się spodziewać ale nic konkretnego nie znalazłam,na innych forach dziewczyny piszą pomiędzy sobą i innym nie odpisują. Dlatego byłabym wdzięczna za odpowiedzi kiedy zauważyłyście swoje pierwsze objawy i jakie one były?

Gość gość
czy ktoś się wypowie :D

Gość gość
u mnie nie było żadnych tylko test wyszedł pozytywnie

Gość gość
Mnie rozbolaly hemoroidy

Gość gość
Transfer ? Dziecku powiesz że jest transferem czy z transferu ?

Gość gość
macie z tym jakiś problem czym to dziecko jest inne od dziecka poczętego w sposób naturalny? bo ja tego nie rozumiem. Gdyby to ciebie spotkało i nie mogłabyś mieć dziecka to byś inaczej pisała. Po prostu was nie rozumiem jak można tak kogoś oczerniać tylko dlatego,że ktoś chce być szczęśliwy i założyć rodzinę.

Gość Onlydreams
W 9dniu po transferze poczulam metaliczny smak w ustach, dzien pozniej z ciekawosci zrobilam test ciazowy iiii wyszly 2 piekne kreski. Wiecto tyle z objawow;-)

Gość syskaaa
Mnue strasznie bolały jajniki az nogi mi dretwialy. Byłam pewna ze sie nie udalo. Zrobiłam bete w 11 dniu i wyszla ponad 600. Zadnych mdlosci nie mialam przez cala ciaze, zadnych zachcianek, zero objawów.A teraz moj synek ma juz 3 miesiące.

Gość gość
dziękuje za odpowiedzi. Może są jeszcze jakieś osoby które chciałyby się podzielić

Gość gość
U mnie objawem byl brak objawow. Bylam pewna ze i tym razem sie nie udalo. Za 10 tygodni rodze :)