Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ceny wynajmu sa kosmiczne,WŁAŚCICIELE zejdzcie na ziemie

Polecane posty

Gość gość
Jak coś jest tanie to ludzie tego nie szanują niestety. Byłam dobra i wynajęłam za grosze mieszkanie. I co? Poodkręcane na maxa grzejniki nawet jak lokatorzy wyjeżdżali, zepsute sprzęty, bałagan i ociąganie się z płaceniem nawet po 3 miesiące. Teraz stoi puste i czeka na sprzedaż. Dosyć mam użerania się z wynajmującymi.

Gość gość
Ja wynajmuję pokój w Warszawie i płacę 900 zł miesięcznie :( mimo, że zarabiam 3000 netto to nie stać mnie na wynajem kawalerki. Ceny w Warszawie są bardzo wysokie jeśli chodzi o nieruchomości

Gość gość
Mogę wiedzieć w jakim mieście, co i za ile.

Gość gość
Trzeba się spakować;) za 1800 wynajmie coś samodzielnego dla 2.

Gość gość
Sparowac miało być

Właściciele często zawyżają ceny, zakładając, że jak ktoś przyjeżdża z innego miejsca to nie orientuje się w cenach jakie są na rynku, ani w wartości lokalizacji. Przed wynajmem polecam poszukać uśrednionych cen wynajmu na stronie federacji nieruchomości, aby zorientować się lepiej w tym jak to to wygląda w różnych regionach Polski :) Polecam także przeczytać ten artykuł, szczególnie jeśli będziecie wynajmować mieszkanie po raz pierwszy: http://www.nieruchomosci.com.pl/artykuly/mieszkanie_na_wynajem___o_czym_pamietac_czego_unikac,3249.html

Gość gość
Jest popyt jest i podaż. Skoro ktoś wynajmuje za taka kasę znaczy ze chętni sa. Ceny sie z kosmosu nie biorą-sa raczej uśrednione, wiele od siebie nie odbiegają. Chcecie miec super chatę na wypasie z designerskimi przedmiotami-kupcie sobie kto wam broni

Gość Hanka Lewska
Sporo osób narzeka, że ceny wynajmu są takie wysokie. Tymczasem niewiele osób szukających lokum dla siebie zastanawia się nad kosztem utrzymania takiego mieszkania. Im większe, tym większy jest ten koszt. Jeżeli ktoś kupił mieszkanie na kredyt, albo wziął kredyt na remont takiego mieszkania, to logiczne jest, że chce na nim zarobić i przy okazji spłacić ten kredyt. Znajomi kupili fajne mieszkanko na Grójeckiej 216 w Warszawie. 2 pokoje, przestronne, ustawne. Idealne dla 2 studentów, bo i blisko do stacji metra i uniwersytet medyczny jest blisko. Ludzie są różni, ale według znajomego rodzice są w stanie wiele dla dzieci zrobić i na tym właśnie się zarabia. Bywa przecież i tak, że po takim roku akademickim trzeba robić kapitalny remont. Jak sobie to ktoś przeliczy, to wyjdzie na to, że nawet na ten remont się nie zarobiło i trzeba z własnej kieszeni dokładać. Jak ja tak przeglądam te mieszkania na grojecka216.com to sobie myślę, że chyba byłoby mi szkoda tak obcym ludziom oddawać, ale dla większości ludzi to zwyczajnie jest biznes i tyle.

Gość kaktusikpl

Jeśli poszukujecie kawych ofet mieszkaniowych warto rozgladnąć sie u lokolnych agentow nieruchomosci ja osobiscie podjalem wspolprace z Tur NIeruchomosci gdy kupowalem dom wiec i wam polecam milo sie wspolpracowalo z nimi a tutaj pozostawiam link jesli ktos chce https://tur-nieruchomosci.pl/