Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leg Magic

Polecane posty

Gość gość

Cześć, używa któraś z was Leg Magic? Jakie efekty?

Gość jolkalolka
ja mam juz ze 2 lata, jest super, ale jak przestajesz uzywac to zaraz efekty znikaja, wiec zanim kupisz to sie zastanow czy bedziesz regularnie uzywala, ja nie mam takiego samozaparcia;/

Gość gośćaros
Jak ze wszystkim, jak przestajesz chodzić na siłke to też ci schodzą mięśnie, jeśli chodzi o to urządzenie, to się nie wypowiem bo nie znam.

Gość gość
nie wahaj sie nad zakupem, tylko tak jak pisza wyzej TRZEBA UZYWAC, jest skuteczny

Gość gość
tu autorka, dziękuję za odpowiedzi, chyba sobie kupię , znalazłam używany na allegro za 100 PLN z przesyłką, to dobra cena?

Gość gość
ja kupilam nowy tez na allegro zaplacilam prawie 200 pln ze 3 lata temu jak bym dzis kupowala to uzywany za pol ceny bym wziela jak nie uszkodzony a co do uzywania to efekty sa zarabiste mam super nozki jezdze kilka razy dziennie po minucie prawie zerowy wysilek a efekty sa wiec polecam

Gość gość
fajne to, daj znac autorko jak kupisz czy dziala

Gość elizka32323
działa, działa ja używam pół roku i mam po kilka cm w udach mniej, w łydkach też mi zmalało i prawie zniknął cellulit, a "jeżdżę" ze 3 razy dziennie po minucie.

Gość ewik88
ja też kupiłam za prawie 200 zł z przesyłką, 100 za używany pod warunkiem że nie zniszczony to dobra cena

Gość gość
mam, nie używam, ale koleżanka używa i jest zadowolona z efektów, może i ja zacznę używać :P

Gość gość
ja mam ze 3 lata to ustrojstwo i powiem Ci autorko, że jest skuteczne, ja miałam szczupłe nogi ale koleżanka mi naopowiadała jak to jej cellulit zniknął po miesiącu używania i tym mnie zachęciła, faktycznie po paru tygodniach używania nie miałam już 90% cellulitu, teraz nie używam już co dzień, ale tak co 2-3 dni jak mi się przypomni, a efekt się utrzymuje, nawet lubię na tym ćwiczyć...

Gość gośćlenka
używam tego leg magica od kilku tygodni i jest fajny, ja nie lubię ćwiczyć, a to jest właśnie takie urządzenie dla leniwych...

Gość rockstarka
też mam i potwierdzam, ze dobre dla leniwych, używam ze 3 razy dziennie po minucie, dupke ładnie podnosi i spłaszcza brzuch, nogi miałam zawsze dobre :P

Gość randy
ja mam i jest ok