Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymbarqq17

Tabletki i kończyny w środku :)

Polecane posty

Gość Tymbarqq17

Siemka, mam pytanie... dziś będę brać 3 tabletkę antykoncepcyjną z pierwszego opakowania. Wczoraj w nocy chlopak pierwszy raz się we mnie spuścił ( jestem już po 2 tabletkach) , czy to prawda, że tabletki działają od pierwszej? Czy mam się bać czy być spokojna? :)

Gość gość
Poproś mamę o pomoc przy ruchoaniu .Ciebie będzie posuwał a mama czytała jak działa tabletka.

Gość gość
Działają od pierwszej pod warunkiem, ze wzielas ją pierwszego dnia cyklu.

Gość newerunka
A skad masz tabletki? Przepisuje je lekarz i mówi jak powinno się je brac i kiedy ma być wzięta pierwsza. Jeśli wziełas tak jak zalecił pierwszego dnia okresu to działa od razu. Jeśli nie to mozesz się martwić. Teraz mam już trzecie tabletki ale tym razem o wydłużonym schemacie stosowania. W Polsce są nowe, ale warto wziąć je pod uwagę bo dla mnie to przyszłość antykoncepcji.

Gość pierwszy - może i mama była przy twoim ******iu, moim nie bardzo :) jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to idź sobie :) Gość drugi - biorę dziś już 5 tabletkę i pierwsza była w 1 dniu miesiączki tak jak mi ginekolog powiedziała :) gość trzeci - Mała literówka i już durne komentarze ? Trochę nie na miejscu . Chyba jeszcze z tego wyrośniesz :) Pozdrawiam wszystkich gości :)

@newerunka tak jak już pisałam biorę od pierwszego dnia miesiączki, to moje pierwsze opakowanie stąd takie pytania . Dostałam tabletki co niby od niedawna są w Polsce - Belara . Czy ktoś z nich korzystał bądź korzysta ? Byłabym wdzięczna za informacje ! :)

Gość gość
dziewczyno pomyliłaś główkę z p**dziorą

Gość gość
Działa od 1 tabletki, spokojnie. Ja zaczęłam brać niedawno w pierwszy dzień miesiączki i po drugiej tabletce juz we mnie doszedł i w ciąży nie jestem

Gość gość
kochasz się w okres / skoro to pierwsze opakowanie...

Gość gość
Po to masz pochwę/cipę aby kończyć s środku wtedy jest sex,a nie ruchoanie.