Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nie głupie ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i maluje i czesze siostre która ma 16 lat ..

Gość gość
odswiezam

Gość gość
T ogłupie jak but z lewej nogi xd

Gość gość
czy żyjemy w feministyczno dzivvkowej rzeczywistości? np panujące poglądy że mężczyzna jest ten który ma wiele do zaoferowania kobiecie, dzivvka to ta która oferuje sex bezinteresownie, potrzeby kobiece to rzecz powszechnie uznawana, potrzeby męskie to jakieś śmieszne urojenia, można by wymieniać wiele, że życie jest antymęskie, pod kobiety mam wrażenie że wiekszość mezczyzn jest ślepa lub bierna, że nawet jakbym im sie udowodniło że to kobiety wykorzystują to oni i tak bedą myślec jak im zaaplikowano, tak jak kobiety chcą, że to mężczyzni są wykorzystywaczami, lub to wypośrodkują, a według mnie życie jest bardzo nakierowane pod potrzeby kobiece. feminizm: Typowy polski mężczyzna żyje 5 lat krócej niż polka, jednak to mężczyźni muszą 5lat dłużej pracować na emeryturę. Mężczyzna w walce w sądzie o swoje dziecko, przegra ją i dostanie alimenty do płacenia. Urlopy macierzyńskie są praktycznie tylko dla kobiet. Mężczyzna nie może pożalić się nad sobą, bo zostanie to odebrane jako jego słabość. Stosunek seksualny z nieletnią jest taktowany jako najgorsze przestępstwo, przyjęło się, że ******ie małej dziewczynki praktycznie jest gorsze niż zabicie jej, gdy kobieta molestuje małego chłopca, jest to odbierane jako nagroda dla niego. Chesz pracować w burdelu jako mężczyzna - zapomnji. dzivvkowatosc: tu już nie trzeba dużo pisać, wystarczy napisać, że strona kobieca zawsze miała dużo oczekiwań, patrzyły np na zaradność, zaineresowanie aktorami, gwiazdami, czy choćby barmanem co ma związek z kasą.