Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednego Polakom i Polkom nie mogę odmówić...

Polecane posty

Gość gość

wyobraźni i humoru. Czytając jakiekolwiek fora, komentarze często się śmieje:). Na zagranicznych stronach rzadko można się tak pośmiać. Polacy to chyba lubią poubliżać sobie i śmiać się z tego. Często na forach naprawdę można znalezc śmieszne cięte komentarze:). PS. Nie piszę tutaj o totalnym chamstwie np. w tematach o śmierci dziecka itd. Wiecie o czym myślę :(. Gratuluję humoru Matki Polki:).

Gość gość
A ja mam wszy lonowe

Gość gość
A TY kim jesteś? zagraniczną mamą! aha.

Gość gość
jadowitość nie jest zależna od narodowości i jak ktoś jadowity wyjedzie na zachód to myślicie że mu kły odpadną? w Polsce są jadowici ludzie którzy wszystko wiedzą najlepiej, ale za granicą ich też nie brakuje. a tak pozatym to trendy za graniczne czy Polskie to dla mnie obojętne bo wszystkie dzielę swoim rozumem i jak są głupie to olewam. i dla przykładu WEDŁUG MNIE: głupota Polska - wszechobecna czapka /po co???/ głupota zagraniczna - te zakatarzone przedszkola /no bez przesady, jak ktoś jest chory to niech nie roznosi zarazków, blee/

Gość gość
Rzygać się chce jak się czyta te wypociny ala "ale w polsce to bieda, dno, zacofanie, ciemnogród" za to u mnie w X to dopiero życie jak w Madrycie. Kompleksy jakieś wychodzą czy co? Ja cieszę się że mieszkam w Polsce, jestem z tego dumna, nie potrzebuję się dowartościowywać obsmarowując mój kraj na forach

Gość gość
To prawda, humoru to nam nigdy nie brakowało nawet za komuny ale dzis już nie mamy się z czego śmiać. PL przekształciła się w jeden wielki obóz pracy w którym rodak okrada rodaka płacąc mu jałmużne zamiast pensji. I z czego tu się smiać?

Gość gość
do autorki a czytasz fora brytyjskie? pewnie nie bo język ledwie znasz, więc jakie ty masz porównanie.

Gość gość
To prawda, humoru to nam nigdy nie brakowało nawet za komuny ale dzis już nie mamy się z czego śmiać. PL przekształciła się w jeden wielki obóz pracy w którym rodak okrada rodaka płacąc mu jałmużne zamiast pensji. I z czego tu się smiać?

Gość gość
Taak...Polak płaci jałmużnę a firmy zagraniczne to full wypas, to idź popracuje nw Biedronce, Tesco itd i zobacz jakie kokosy płacą nam inni.

Gość gość
Żadna z Was nie zrozumiała o czym pisze autorka.

Gość gość
Tu autorka. Mam ojca Polaka a matka Brytyjka. Angielski mam trochę liźniety, więc czytam czasami fora:). Męża mam Polaka i na stale mieszkamy w Polsce. Może i w Polsce nie ma się z czego śmiać, ale na forach wygląda to trochę inaczej. Brytyjskie fora nie umywają sie do polskich, przynajmniej te, ktore znam. Jak macie jakieś ciekawe to podrzucie linki.

Gość gość
Pewnie dlatego że wielu Angoli ( rdzennych nie "ciapaków" żadnych) to półanalfabeci i po prostu pisanie dowcipne na forach ich przerasta . Widać to po poziomie ichnich szkół publicznych-dennym .