Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa01

Tesciowa

Polecane posty

Gość synowa01

Czy według Was normalne jest,ze teściowa kładzie się synowi głową na kolana gdy obok siedzi jego zona?Albo gdy żona wyjeżdża z dziećmi na ok.2 tyg to syn mimo,że chodzi w tym czasie do pracy zaprasza mamusie?

Gość gość
mamusia synusia traktuje jak partnera?

Gość synowa01
No właśnie też tak to odbieram,zwłaszcza ze jest wdowa od ponad 10 lat....

Gość gość
Dość niesmaczne, ale bardziej dziwi mnie fakt, że syn jej nie zwrócił uwagi.

Gość gość
moja co prawda nie kladzie mu glowy na kolanach ale rzuca sie mu na szyje w mojej obecnosci i obsciskuje, klepie go po d..., on jej wiele razy zwracał uwage, troche sie ogarnęła ale nadal ma problem ze sobą bo nazywa go per moja dupciu, itd. baba od 30 lat samotna, strasznie zaborcza, na poczatku mnie traktowala jak swoja rywalke. syna prosila by z nia chodzil kupowac jej gerderobe, sukienki, spodnice, z nim chodzila na zakupy mu doradzac co ma on kupic facet 29 lat, prosila by ją wozil wszedzie i wszystkon robil za nia. wiec jak ja sie pojawiłam to z miejsca mnie znienawidzila. kiedys mi tez powioedziala ze wychowała syna na samca alfa. c0 to w ogóle za teksty? ja uwazam że ona jest chora psychiczne a juz na pewno ma jakieś zaburzenie. niestety nie leczy sie.

Gość synowa01
A jak jak coś powiedzieć ze teściowa coś nie tak robi czy coś,to od razu tekst odpi***** się od mojej matki.