Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokololo

niespodzianka dla męża

Polecane posty

Gość kokololo

Dziś zamierzam spełnić jego marzenie i podaruje mu swój tyleczek na anal seks. Bardzo się tego boje. Kiedyś byly proby i bolalo bardzo ale pora zacisnac zeby i dac mężowi to czego pragnie. W życiu trzeba tez wszystkiego spróbować a jak nie z nim to z kim? Zatem dzis dostanie czego pragnie. Muszę być twarda kobieta. Mam nadzieję jednak dam po tym wszystkim rade usiasc na tylku? Zrobilam juz depilacje, malo dzis jem a w szafce czeka lubrykant. Mam nadzieję ze sie uda. Trzymajcie kciuki :)

Gość gość
Podszkolisz się a później będzie już z górki.

Gość gość
zrób lewatywe doopy przed aktem

Gość anal nie dla mnie
jakoś nie przepadam za analem, a jestem facetem, niby ok ale inne to, jedyne że można się spuścić bez konsekwencji ale pozatym bez rewelacji, wole w pipke wkładać jednak

Gość gość
ze punktu widzenia faceta - anal z moją żoną był niesamowity. była wtedy w ciąży - była bardzo napalona całą ciążę i poszło gładko - bardzo chciała, była oliwka, byłem delikatny, i po kilku posunięciach wręcz kazała się wyje**ć. najfajniejsze było gdy z jej ciasnej dziurki wypływała sperma. bądź wyluzowana - gdy wkłada przyj jak przy wypróżnianiu się, to pomaga - wiem bo czasem żonka mnie bawi naszym dildo:) powodzenia