Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropny okres w życiu i fałszywa przyjazn... Poradzcie!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Zaczne od tego ze w gimnazjum poznalam chlopaka chodzilismy ponad 2 lata razem, prawie do konca liceum,bedac z nim bylam skromna grzeczna dziewczyna, ukladalo sie nam dobrze, w liceum poznalam Ole najpierw kolezenstwo pozniej przyjazn bylam nia zafascynowana wydawala sie idealna o wszystkim mozna bylo pogadac byla szalona odwazna... a ja przeciwienstwo . Zaczelysmy sie przyjaznic spotykac jezdzic na imprezy z chlopakiem mialam coraz gorsze relacje.. doszlo do tego ze nasz zwiazek sie rozpadl z mojej winy- ale on to zakonczyl. Pozniej byly coraz czesciej imprezy alkohol narokotyki doszlo do tego ze mialam romans z zonatymi facetami zawsze na to nakrecala mnie Olka wiekszosc czasu spalam pilam imprezowalam obracalam sie w najgorszym towarzystwie patologiach nawet zaniedbalam szkole jechalam na samych dwojach nie zdalam matury, i tak prawie dwa lata ale ktoregos dnia doroslam powiedzialam sobie stop koniec z imprezowaniem piciem stocze sie przeciez!Jak do tego doszlo ?!zaczelam plakac miec wyrzuty sumienia stracilam kochajacego mnie chlopaka dobre relacje zaufanie z rodzicami wszystko sie sypalo, wpadlam w depresje codzienne przesiadywanie w domu brak checi do zycia bylam w szpitalu,ale wyszlam z tego zaczelam od modlitwy do mojej paronki chodzilam do kosciola spowiedzi generalne .. wszystko stopniowo, aktualnie pracuje studiuje wszystko jakos sie uklada i moje zycie zmienilo sie o 150 stopni. Tylko nadal mam z nia kontakt nie jest tak jak kiedys... tylko jak z nia calkowicie urwac ten kontakt ? dodam ze wiele razy mnie oklamywala jest strasznie zazdrosna a ja slepa bylam naiwna i bez rozumu. Ona miala strasznie duzy wplyw na mnie gdyby nie ta pseudo przyjazn obyloby sie bez tego ciezkiego okresu w zyciu. CO o niej i o tym myslicie ?

Gość gość
to proste po prostu nie odzywaj sie, a jak skonczyla kolezanka

Gość gość
faktycznie widac, ze ta dziewczyna miala na ciebie bardzo duzy wplyw. krotko i stanowczo zerwij z nia wszelkie kontakty. jesli nie bedzie chciala sie odczepic, powiedz jej ze sobie nie zyczysz zadnych kontaktow. fajnie, ze wychodzisz na prosta. jestes na dobrej drodze, trzymaj sie tego.

Gość gość
Ja aktualnie mam chłopaka od roku,mieszkam nadal z rodzicami pracuje i studiuje tak jak wspomniałam. Z tego co wiem to ona co raz ma innego chłopaka była z jednym dłuższy czas to źle ja traktował brak miłości i szacunku w związku.

Gość gość
a skończyła szkolę?