Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśli facet przed 50 kiedy patrzy na miłą młodą dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość
Jest między Wami 30 lat różnicy? Czy Twoja rodzina zaakceptowała ten związek? W mojej sytuacji jest tak, on jest bogaty ale ja też biedna nie jestem. Będziemy mieć to samo wykształcenie, podobne zarobki.

Gość 20:40 x nie wypowiadam się za całą płeć, no ale tak to wygląda (przynajmniej mi tak wydaje się i trochę wiem). Nieważne. Sam już nie wiem XD. A co masz do mojego nicka XDD?

Gość gość
No właśnie, jest to Twoje subiektywne zdanie, czy błędne czy prawdziwe niewiadomo. Pomyśl, jak słuchać rad od kogoś kto nazwa się "Czubek w butach", jak to brzmi :D

Gość dojrzały fajny
gość dziś Dojrzały fajny, a jak już znasz jej imię? >>>>potem chce poznać jej osobowość, co lubi, czym się interesuje, czy ma jakieś pasje, jaki ma charakter

Gość gość
Dojrzały fajny, to miłe co piszesz, że nie traktujesz młodych kobiet jak mięso :)

Gość dojrzały fajny
mam już troche lat, i myśle innaczej niż młodziki

Gość przed40stką
młode dziewczyny mają przerąbane, każdy chce je tylko na seks, współczuje im biedaczkom, bardzo mi ich szkoda

Gość gość
"Czy każdy facet myśli tylko o seksie?" ....nie .... duża część facetów dzięki kłamiącym psitom jest już impotentami i muszą stosować wymówki bo żadna z nich go nie podnieca na tyle by mial ochotę

Gość młoda i gniewna
Widać Ciebie już nikt nie chcę 'przed40stką', bardzo mi cię szkoda.

Gość gość
Dojrzały fajny, rzeczywiście jesteś fajny :) Czubek, i dlatego interesują mnie starsi, którzy nie zachowują się jak dzieci. Solon, taką dwadzieścia parę.

Gość przed40stką
mnie chcą, tylko ja ich nie, haha

Gość prawik29
Gdzie taki 50latek poznaje te 20stki?

Gość gość
najgorsze są te stare p***y co się na nastolatków rzucają ... o zgrozo

gość dziś :-) no nie wiem...chyba mi już nie wypada Zakładam choć nie próbowałem, że 20 pare już się mną nie zainteresuje :-p Minimum to 30 . Piękno kobiety nie ma wieku, podziwiam urodę wszystkich dojrzałych kobiet. Myślę, że każdy facet w moim wieku chciałby być z 20 parolatką ale ona chyba nie czuła by się najlepiej.

Gość gość
nie poznaje, ściemnia skubany, no chyba że w bur/delu

Gość gość
Solon, wbrew pozorom młode dziewczyny lubią starszych i to sporo starszych. Na przykład ja :)

gość dziś Możliwe, to pewnie jest bariera do przejścia jednak ja jej jeszcze nie przekroczyłem...:-) Może z obawy, że usłyszę tato :-p Albo z obawy przed zaangażowaniem.... Jak sobie tak pomyślę to by było fajne ale jak długo. .?

Gość gość
Bariera jest. Ja też jej jeszcze nie przekroczyłam. Mam całą masę wątpliwości. Pytasz jak długo? To chyba zależy od ludzi, od ich zaangażowania, od stałości w uczuciach.

gość dziś Tu chodzi między innymi o różnice mentalne 20 lat to przpaść. Ale będę szczery spróbować bym chciał :-) nie powiem... To zawsze nowe doświadczenie...

Gość gość
Wiem o jakie różnice chodzi, obawiam się ich. Czasami mam wrażenie, że mimo młodego wieku jestem zbyt dorosła. Nie lubię rówieśników, dla mnie to dzieci. Piszę na kafeterii i się usprawiedliwiam z moich uczuć, upodobań. :(

gość dziś Każdy jest jedyny w swoim rodzaju i wszyscy mamy jakieś upodobania. Nikt nie powiedział, że trzeba postępować szablonowo, robimy tak ze względu na presję społeczną..., wychowanie, wartości, zdrowy rozsądek, bardzo często wbrew swojej woli.

gość dziś Przyjdzie czas, że różnice które tak Cię martwià zaczną się zacierać i w końcu znikną.... Nie martw się tym...

Gość gość
Solon trafiłeś w sedno. Pięknie napisane.

Gość gość
Przyjdzie? Ale kiedy? Ja po dwudziestce, on po czterdziestce. Przyjdzie mi długo czekać.

Gość facetprzed40
umysłowo faceci są 8-10 lat wstecz za kobietami, i to chyba w każdym wieku, kobiety dojrzewają umysłowo szybciej, a faceci fizycznie szybciej. Młode 20paro letnie potrzebują partnera po 30stce aby być na równo.

gość dziś 55? Jal chcrsz porozmawiać to zapraszam na @ w stopce Tu zaczyna się offtopic... Teraz Morfeusz wzywa. .:-)

Gość Mężczyzna_Sam
Mam 26 lat i zastanawiam się czy Bóg zarezerwował dla mnie żonę.