Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiulka88

Kciuk

Polecane posty

Gość kasiiulka88

Cześć! Mam pewien nietypowy problem i pomyślałam, że możecie pomóc mi się z tym uporać. A mianowicie: Mieszkam sama w wynajmowanym mieszkaniu, pozamykana na cztery spusty. Czyli wiem, że nie ma opcji, żeby ktoś się włamał. Ale do rzeczy: Przedwczoraj obudziłam się jak zwykle rano (bardziej niewyspana niż zwykle). Od razu poczułam, że masakrycznie piecze mnie kciuk, a jak na niego spojrzałam, to aż zrobiło mi się gorąco. Był cały obdarty ze skóry (jakkolwiek dziwnie to nie brzmi)! Od razu poleciałam po apteczkę, nawet nie mogłam normalnie myśleć. Nigdzie też nie było krwi, a paznokieć miałam obgryziony prawie do połowy. Nie wierzę w duchy ani w żadne inne takie, choć czasami lunatykuję. Jednak wątpię, żebym mogła sobie to zrobić sama. Co o tym myślicie? Boję się z tym iść do lekarza... Kiedyś babcia mnie straszyła, że zło zawsze wraca, a zdarza mi się czasami być dość niemiłą :/

no idź z ty do lekarza, zobacz o co chodzi, bardzo mnie interesuje to w jaki sposób to się stało, szkoda że nie masz kamery w domu

Gość kasiiulka88
I tak by mi nie uwierzył...