Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypada wysłać do lekarza sms'a?

Polecane posty

Gość gość

nie moge dodzwonić się do ginekologa, a chce sie umówić na wizyte. może jest na dyżurze w szpitalu albo może jest w domu i śpi.... Napewno nie jest na urlopie Wypada wysłać sms'a ze chce sie umówić na wizytę?

Gość gość
ja jakieś 2 godziny temu pisałam do mojej ginekolog żeby umówić się na jutrzejszą wizyte spoko wyslij

Gość gość
tylko że ja chce do niej umówić sie pierwszy raz... ona jest młoda, więc myślę że nie bedzie urażona sms'em tylko nie wiem czy wypada tak pierwszy raz

Gość gość
Ja bym nie pisała.

Gość gość
ja tez bym raczej nie pisała. Moe spróbuj zadzwonic jutro, jesli to nic pilnego.

Gość gość
A ja bym napisała spokojnie napisz jej się się chcesz umówić a że nie mogłaś się dodzwonić,a lekarz z Poznania? I napisz co ci odpisała czekam:-) ja pisałam smsa do chirurgia plastycznego bo też nie odbierala to napisałam smsa że chce się umówić i tyle nie jest późno jeszcze naprawdę

Gość gość
Napisz spokojnie do godz 19.30 możesz pisać nie raz jest tak ze gabinety są długo czynne bo wiem jak jest w niektórych tak że spokojnie pisz do niej nawet możesz napisać że dzwoniłaś a nie Odbierał i tyle i urazona nie będzie na 100procent to ich kasa pacjentami zrypia rozumiem że to prywatnie?

Gość gość
Ja miałam nawet taka sytuacja ze jak się. Np dzisiaj się kontaktowałam to na drugi dzień miała zadzwonić do mnie żeby mi podać termin wizyty to mi smsa pisała o 22 to lekarze mogą pisać a pacjentki nie?pisz śmiało i daj znać czy odpisała

Gość gość
Pierwszy raz bym nie napisała.

Gość gość
To nic takiego ja bym się nie bała

Gość gość
Moja gin. właśnie preferuje smsy ale sama mi o tym powiedziała na 1 wizycie, że jak coś się dzieje to wysyłać smsa.

Gość gość
Ale nie chcąc się umówić pierwszy raz.

Gość gość
Pierwszy raz wypada zadzwonić. Potem zorientujesz się, czy lekarka posługuje się smsami.

Gość gość
to ja autorka :) oddzwoniła i sie umówiłam :)

Gość gość
super :)

Gość gość
Fajnie bo widziała może połączenie od ciebie bo nie pisałaś smsa?i kiedy oddzaonila dzisiaj?Miła była i skąd jest z Poznania?

Gość gość
Oddzwonila wczoraj po 19 i nawet wcisnela mnie bo już nie miała miejsc. Lekarz z mazowieckiego :)

Gość gość
Fajnie widzisz późno to nie jest.ale dobrze że zalatwilas.ja też muszę do ginekologa bo mam poważna sprawę.

Gość gość
To ja autorka. Dziś sms'owalam z tym ginekologiem odnośnie godziny wizyty, a nawet długo to trwało bo nie pasowały mi godziny a ona fajnie z bluzkami mi odpisywala :)

Gość wifigdańsk
hm dziwne u nas trzeba umawiac się z połozna zeby dostac się do gina a skad mialas jej prywatny nr?

Gość gość
Dzwoniłam do gabinetu i pani powiedziała ze lekarz jest poza gabinetem i podała mi nr żeby zadzwonić do niej. To mój 4 ginekolog i do każdego miałam nr telefonu komórkowego

Gość gość
Autorka i jak się smsy pisało??i o co chodziło z bluzkami???pozdrawiam