Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim celu palicie papierosy? nic w tym ciekawego nie ma

Polecane posty

Gość gość

próbowałam, duszacy dym i nic więcej. Z rury wydechowej samochodu się zaciągnijcie, będzie podobny efekt.

Gość gość
a po co pijecie wódkę - nic w tym ciekawego nie ma - próbowałem, tylko w głowie się kręci i rano kac a po co bzykacie dziewczyny - nic w tym ciekawego nie ma - z dziury im śmierdzi i jeszcze dziecko z tego może byc i alimenty a po co jecie słodycze - nic w tym ciekawego nie ma - zgaga tylko po tym i zęby sie psują

Gość gość
po alkoholu akurat jest fajnie, przyjemnie, jestem bardziej towarzyska i wesoła :) a papierosy? nic nie dają, nigdy nie zrozumiem po co ludzie palą.

Gość gość
bo to jest nałóg..nie wiem po co zaczynac taki wątek!

Gość gość
A po co tu piszecie - nic w tym ciekawego nie ma - Czas marnujecie i jeszcze się denerwujecie.

Gość gość
ale po co w ogóle ludzie zaczynają palić i wkopują sie w nałóg skoro nic w tym ciekawego nie ma :)

Gość gość
też tego nie rozumiem

Gość gość
alkohol poprawia smak potraw, ja malo piąe ale dobre winko do obiadu... Albo lody polane alkoholem! A dobra szarlotka albo serniczek... a wseksei coraz nowe doznania no i zdrowy jest. A papieroch?

Gość gość
cera palecej 40tki wyglada na 60 lat. Wiekszosc chorujacych na raka (czegokolwiej) pali, Poza tym obturacyjna choroba płuc...człowiek sie dusi - i po co to komu? O kasie i smrodzie nie wspomne

To jak, jakby zapytać wszystkich nastek, czego dają d**y za kase.. Mnie nauczyli palić w gimnazjum i pale do dzisiaj. Bo lubię. Ci, którzy nie palą to tego nie zrozumieją. Dla mnie to nie jest nałóg, choć pale kilkanaście dziennie, zależnie od tego co robię. A gdybym chciał, rzuciłbym od razu bo gdy nie miałbym akurat fajek, to wytrzymałbym (choć takie chwile że nie mam ich, nie zdarzają się nigdy XDD)