Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A więc mamy 2 referenda. Polskie i pisowskie. Miliony złotych wyrzucą w błoto

Polecane posty

Gość gość
oczywiście to rozważania czysto teoretyczne prowadzone w trosce o bezpieczeństwo naszych władz:) troche sie wystraszyłem bo helikopter leciał;)

Gość gość
jesteś? halo?!? u ciebie też lataja?:D

Gość gość
cos cienko widze te 10 mln:(

Gość gość
nawet gorzej niż cienko skoro do rozruchów namawiaja rządowi:) a może nawet z samego boru:) albo z innego biura prasowego policji. też bym tak zrobił: jak ma byc jakiś dym to lepiej być po obydwu stronach barykady żeby wszystko toczyło sie z godnie z planem:) oczywiście żartowałem z tym wieszaniem itd chciałem zobaczyć jak daleko sie posuniesz. wieszanie pionków nic nie da. mało tego jeszcze pogorszy sytuacje na podobnej zasadzie jak kontrolowane rozróby. jestem spokojnym porządnym praworządnym pracowitym lojalnym i kochajacym kraj obywatelem hehe w życiu nie zrobiłbym nic złego naszej premie, kochanym ministrom, cudownemu prezydentowi i oddanym pracy u podstaw parlamentarzystom z sejmu i senatu. KOCHAM ICH😘 i bede ich bronił jak tytoń bramki w sławnym na cały świat meczu nie pamiętam z kim:)

Gość gość
dodam, że kochałem również poprzedniego premiera i jeszcze poprzedniego niezależnie od nienawiści jaką oni sami okazywali sobie publicznie:) ta wezbrana fala miłości mknie ku nim gdyż wiem, ze tak naprawdę oni sie też kochają:) jak bracia albo siostry:) wzruszyłem sie ide kupić srajtaśme

Gość gość
przez was głupie choooye już sie nawet nie chcą baby umawiać bo sie was kooorfa boją wy kooorfa łajzy durne:O

Gość gość
dawać mi tu jakaś laske bo inaczej wam otjepe taką jednoosobową rewolucje, że sie osrata uszami hamy niewychowane

Gość gość
skoorfiele przeciez wy i tak wolicie związki jednopłciowe. jak pies ogrodnika koorfa sam nie wpiertoli i innym nie da:O

Gość gość
Jak słyszę o tym oburzeniu że sześciolatki do szkół to huj mnie strzela-nie tak dawno sześciolatki uczyły się w zerówce i poziom był ewidentnie wyższy niż w tych teraz pierwszych klasach-no ale tak afera bo to co się nazywało zerówka jest pierwsza klasa'a poziom taki że przeciętny pięciolatek dał by radę-ja znam powiązanie niech rodzic ma wybór jak chce żeby dziecko szło do szkoły w wielu siedmiu lat niech sam kupi książki a sześciolatki za darmo -odrazu większość rodziców nie miała by z tym problemu i posłała by dziecko w wielu sześciu lat do szkoły

Gość gość
jepać szkołe

Gość gość
jak miałem kooorfa pięć lat to jeździłem wierzchem na psach i skakałem po drzewach a nie zapiertalałem z 20 kg asortymentem księgarni do szkoły żeby stworzyć pozory ze opłacało sie to kupić. a potem 8h kooorfa jak jakiś down siedzieć i słuchac większych downów

Gość gość
a potem rośnie to pokrzywione jak świński koootas i wpiertala całe życie fastfoody bo to jedyne czego sie w szkoe nauczył

Gość gość
oprócz rzecz jasna tolerancji dla homosi i zamiłowania do ssania pał wynikającej z osiągnięć w nauce wypracowanych w ten właśnie sposób

Gość gość
wychodzi tak wykształcona zgraja ambitnych geniuszy i szuka swojej szansy pod biurkiem szefa albo całując po doopie szefostwo za drobniaki. to jedyne czego uczy szkoła

Gość gość
rzygać mi sie chce jak patrze na takich absolwentów. to chodzace gooofno nie ludzie